Hvordan å kutte Baseboard uten en mestring så

March 17

Vinkler i hjørnene i rom er teoretisk 90 grader, men i realiteten de ' vanligvis litt av på grunn av gips taping prosessen. Den vanlige tilnærmingen til å kutte innsiden hjørnene på baseboard er å bruke en mestring så — en baufil-lignende verktøy som lar deg lage presisjon kutt, tucking brikkene rundt hverandre i stedet for mitering dem, unngå spørsmålet om litt "av '' vinkelen. Men mestring er komplisert og tar noen kompetanse. Hvis du er villig til å gå gjennom litt prøving og feiling, kan du klippe de hjørnene enklere med bare et spisst så.

Instruksjoner

•Measure foten av veggen ut fra ett hjørne, bruke et målebånd. Velg et stykke baseboard som er lengre enn veggen med minst et par inches.

Stå et sted molding på en miter så, i posisjonen det gå mot veggen. Konfigurere den så slutten som vil gå i første sving er rett under bladet. Dreie bladet 45 grader, peker innover mot den målte delen av trim. Gjøre kutt.

•Measure og klippet baseboard for veggen kommer av den andre siden av hjørnet på samme måte.

•Still to baseboard brikkene på plass, med sine spisst kutt stangar hverandre i hjørnet. De motsatte endene av både stykker skal uncut, og bør strekke seg utover slutten på veggene. Vurdere kjegleformede sømmen mellom de på gjæring. Hvis det er et gap i front, re-kutt både vinkler på spisst sagen, noe som gjør dem litt mer enn 45 grader. Hvis det er et gap på baksiden av styrene (synlig fra toppen), re-kutt både vinkler for å være litt mindre enn 45 grader.

•Correct gjæring vinkelen gjennom prøving og feiling, trimming begge brikkene etter behov. Ikke mål og klipp for de motsatte endene av de to delene til du har spisst innstilt.