Hvordan å kryss-pollinate en Ayers Pear Tree

August 10

Ayers pære trær er mange sørlige USA. De produserer søt gul, rød og brun pærer. Selv om Ayers pære trær er delvis self-pollinating, får du vanligvis bedre, mer rikelig pærer ved cross-pollinating med en annen type pære. Ayers pære trær vil kryss-pollinate med nesten alle andre pear tree, så alt du trenger å gjøre er å velge en pære variasjon som du liker. Cross-pollinating kan du nyte mange fantastiske pærer gjennom hele sesongen.

Instruksjoner

•Velg en sunn Ayers pre-treet. Bare sunn pre-treet vil lykkes tvers av pollinering.

•Plant en andre pear tree nær Ayers pæretreet. Velg en pre-treet som du liker, bortsett fra en annen Ayers pre-treet. Dette andre treet bør være mer enn 100 fot unna, men ikke mengden trærne for tett sammen, enten. Du kan også bruke en Pol-type pollinator, som er en liten, tynn sapling brukes spesifikt for pollinering. Disse pollinators tar lite plass.

•Skjære noen grener av pollinerende treet mens treet er blomstrende. Plasser disse grenene i skuffer av vann, som om du var ordne blomster, og henge dem fra noen av de høyeste lemmer av Ayers pæretreet. Dette gjør pollinering så mye enklere.

•Entice bier til hagen din. Plante blomster, for eksempel Løvetann, som er kjent for å tiltrekke honeybees, rundt eller i nærheten av Ayers pæretreet. Velg blomster vil blomstre på eller nær samtidig som pære. Honeybees er de mest effektive pollinators, og den beste måten å kryss-pollinate pæretreet. Hvis du har en stor mengde pære trær som du ønsker for å pollinering, kan du vurdere å investere i en honeybee struktur. Plassere strukturen i midten av treet. Fordi pære nektar ikke er altfor fristende for bier, er det viktig å tiltrekke eller importere så mange bier som mulig.

•Kryss-pollinate trærne hånd hvis pollinering via biene ikke fungerer. Ta en liten, myk pensel, og mildt penselen pollen fra innenfor en blomst på pollinator treet. Overføre denne pollen til Ayers pæretreet ved å børste den inn en blomst Ayers treet. Gjenta denne prosessen på så mange av blomster som mulig. Du kan også gå den andre veien og ta pollen fra Ayers pæretreet til pollinator treet til pollinering både trær.