Hvordan å kontrollere temperaturen

November 4

Hvordan å kontrollere temperaturen

I vintermånedene strever du sannsynligvis med å finne en måte å holde hjemmet en behagelig temperatur uten å bruke deg i poorhouse. Du kan starte ved å sørge for at din hjem oppvarming er så effektiv som mulig slik at den bruker mindre drivstoff og koster mindre. Du kan også ta skritt for å holde kald luft ut av hjemmet og varm luft i. Med litt innsats, kan du holde koselig hele vinteren.

Instruksjoner

•Få ovnen din faglig betjenes før starten av vinteren slik at det fungerer for fjellpigg effektiv når det kalde været kommer. Dette sikrer også at det fungerer trygt.

•Kontroller isolasjon på loftet; Det er en stor barriere mellom kulden og deg. Erstatte gamle, slitte isolasjon eller legge isolasjon hvis du ikke har nok. Dette gjør det enklere og billigere å opprettholde en behagelig temperatur i ditt hjem.

•Installer storm windows hvis du ikke har doble vinduer. Sjekk Vinduer og dører for luftlekkasjer at i kald luft. Forsegle sprekker rundt vinduer og installere weatherstripping rundt dører å holde de kald utkastene kommer inn i hjemmet ditt.

•Bytt ovnen din filtrere hver tredje måned. Rengjør luftfilteret hjelper varmesystem kan drive mer effektivt å holde ditt hjem varmere og oppvarming regningen lavere. Du kan kjøpe ovn filtre i maskinvare eller hjemme forbedring butikken. Hvis du eller noen i ditt hjem har allergi, trenger du ikke dyrere allergen-fjerning filtrene.

•Hold termostat satt på 68 grader om vinteren. Dette er en behagelig temperatur for ditt hjem og også lavt nok spare penger. Hvis du har en programmerbar termostat, programmere den til å senke temperaturen mens du sover, eller er ute av huset, som mens du er på jobb, og deretter for å varme huset opp igjen før du får eller få hjem fra jobb.

•Bruk et ekstra lag med klær, som sokker og gensere og krøller seg med en afghanske mens du sitter i sofaen. Som lar deg lavere termostat noen grader uten å være ubehagelig.

Tips og advarsler

  • Vurdere å kjøpe en takvifte å sirkulere varm luft rundt rommene du okkupere oftest.
  • Ikke vent til værbestandig hjemme før vinteren kommer. Værbestandig hjemme mens temperaturen er fortsatt varmere utendørs. Som en bonus sparer de fleste weatherproofing også du penger på aircondition.
  • Bare bruk en plass ovn som en siste utvei for å varme ditt hjem. De kan være farlig for små barn og kjæledyr, og kan være en brannfare dersom ikke brukes riktig.