Hvordan å kontrollere fuktighet i en frittstående garasje

October 2

Hvordan å kontrollere fuktighet i en frittstående garasje

De samme fuktighet spørsmålene som finnes i hjemmet finnes også frittliggende garasje. Lav relativ fuktighet kan føre nosebleeds og infeksjoner. Høy relativ fuktighet kan føre til mugg og mugg vekst, tre råtne, insekt infestation, astma angrep og andre problemer. Unngå disse problemene ved å kontrollere fuktighet i ditt frittliggende garasje.

Instruksjoner

• Kjør en avfukteren i de kalde månedene. En avfukteren kan beskytte garasjen mellom 25 og 50 prosent relativ fuktighet, som er temperaturområdet anbefalt av Environmental Protection Agency å unngå mange av problemene med lav og høy luftfuktighet. Mange nyere avfuktere inkluderer en luftfuktigheten målestokk, men disse kan også kjøpes på din lokale jernvarehandel.

Sette inn en avtrekksvifte. Eksos fans hjelpe fjerne fuktighet som bygger seg opp i luften. Noen mennesker er nølende til å sette eksos fans i huset, fordi mange eksos fans er bråkete. Heldigvis er dette vanligvis ikke et problem i en frittstående garasje.

•Installer storm windows i garasjen. En storm vinduet enhet kan hjelpe styre fuktigheten i ditt frittliggende garasje og forhindrer kondensen på vanlig windows.

•Direkte takrenner og nedløpsrør å bære vann fra grunnlaget for frittliggende garasje. Dette krever å legge en sprut vakt til bunnen av downspout og skrå grus rundt i garasjen fra stiftelsen.

•Kontroller at alle dryer lufthull systemer er ventilert ute. I tillegg til tørketromler at du kan ha i ditt frittliggende garasje, vent parafin varmeovner, gas logger og andre brennbare apparater utendørs.