Hvordan å kontrollere erosjon i anlegget landskap

December 18

Hvordan å kontrollere erosjon i anlegget landskap

Anlegget landskap kan lide erosjon knyttet til drenering problemer. Skrånende terreng og hjem takrenner kan negativt påvirke din eiendom. Erosjon ikke bare fjerner jord, men kan også skade planter og føre dem til å dø. Du kan kontrollere erosjon i anlegget landskap ved å installere avløpsrøret og "riprap." Bygge en forbløffe og bruke planter som er skråning-tolerant er effektiv erosjonssikring metoder. Plante ornamenter golfbaner i anlegget landskapet er en annen måte å redusere de skadelige effektene av erosjon.

Instruksjoner

Sette inn en avløpsrøret. En metode for viderekobling vann er å installere avløpsrøret i områder utsatt for erosjon. Hjem rennesteinen nedløpsrør er steder hvor erosjon ofte oppstår. Gravingen og kjøre drainpipe utenfor landskapet. Du kan knytte en ende av røret til en downspout slik det drenerer direkte inn i røret.

•Plasser et lag av stein eller stein. "Riprap" er løs stein som er 6 tommer til 8 inches bredt. Spre steinen på landskapet overflater utsatt for erosjon. Steinen kan også fungere som en barriere mot ugress vekst.

Sette inn en forbløffe. Dette er en barriere enhet som holder bakken fra eroding. Det består av tømmer eller stein delvis begravd i en skråning. Forbløffe bremser ned og avleder vann.

•Bruk planter å kontrollere erosjon landskapet bakken. Planter som liriope, ajuga, sedum, berberis, contoneaster, daylilies, gravmyrt, forsythia og ivy kan dyrkes i skråninger. Einer, vinterglans, klynge-forming ornamentale gresstyper og andre flerårige innfødte planter er også nyttige for vokser på bakken og bekjempe erosjon. Kjøp ikke planter som frø, som de kan vaske bort.

•Plant ornamenter golfbaner. Det kan holde jordas overflate sammen og hindre erosjon. Plante modne ornamenter golfbaner som torv. Ornamenter golfbaner frø er sannsynlig å regne.

Tips og advarsler

  • Velg flerårige planter og turfgrasses som vil trives i planting sone eller området.