Hvordan å konstruere tre Valances

May 9

Hvordan å konstruere tre Valances

Byggingen av en tre valance kan legge arkitektonisk interesse og estetiske vekt plass. En tre valance boks er i utgangspunktet en gesimsen boks med noen ekstra detaljer. En tre valance er en eksklusiv overflate som kan selv gi illusjon av økt kvadratmeter i alle rom. Hengende en tre valance er en enkel touch som har potensial til å forandre utformingen av et rom. Gjør din egen tre valance er mye billigere enn å kjøpe en prefabrikkerte versjon.

Instruksjoner

•Velg ønsket dimensjonene for valance boksen. Både dybde og høyde kan gjøres for å variere per personlig preferanse. Bredden på de tre valance må imidlertid være ikke mindre enn 4 inches større enn rammen av vinduet. Mål vidden av din vindusrammen øverst, og Legg til fire inches som måling.

•Construct mal for valance boksen ved videresending vinduet målinger, og de av dine personlige preferanser for dybde og høyde, på et stykke plakatkartong (Hvis vinduet er spesielt bred, kan du tape mer enn ett stykke plakatkartong sammen når du oppretter malen). Trekke ut deler av din vil-være valance boks (foran, toppen og siden) slik at målene samsvarer med de av din vindu og preferanser. Kuttet ut alle brikkene. Du bør ha fire deler plakatkartong som samsvarer med dimensjonene for valance boksen.

•Plasser hver av dine plakaten styret brikker på din valgt tre deler. Spore rundt hver plakat stykker og kutte ut hver brikke med sagen. Du bør avslutte med fire tre deler som samsvarer med dimensjonene av-være valance.

•Lay tre stykket som er ment for bruk som valance foran jevnt underlag. Stå et sidestk tilknytning til din tidligere plasseres foran. Fest to sammen med en L-brakett og tre skruer. Gjenta denne prosessen for den andre siden av valance.

Stå et sted trestykket du vil bruke som toppen av boksen valance tilstøtende til front- og brikkene. Sikre bitene med to siste L-konsoller. Ingen av L-konsoller bør berøre. Du vil ha en treeske med fire L-brakettene på interiøret.

•Sand overflaten av tre og mål over front og sider på toppen og bunnen. Oversette disse målene til inndelingene dine tre trim og klippe for å matche. Bruk spisst boksen når trim brikkene for å sikre hjørnene mitra sammen der forstk møtes sidestykket. Gjenta trim kutt for toppen og bunnen av boksen valance.

•Staple trim biter til boksen valance med din stifting gun. Sett stifter i hver ende og trim brikkene (og en i midten hvis valance er spesielt bred). Valance boksen er nå klar for flekken eller maling.