Hvordan å konstruere Farm dammer av elver

September 20

På mange måter, konstruere en gård dam nær en elv er lik for alle andre dam byggeprosjekt: dine viktigste bekymringer er vann oppbevaring og økosystem. Har noen store, endeløse vann i nærheten ringe for noen ekstra hensyn å sikre at dammen fungerer hele året til tross for elva tilstedeværelse. Du kan selv kunne bruke elven som en egnet avrenning beliggenhet i kraftig regnvær.

Instruksjoner

•Velg plasseringen av dammen nøye. Du må se vannstanden i elven nøye for et år eller to, eller ellers har en idé om hvor høy elven kan få under kraftig regn og flom forhold.

•Plasser dammen slik at kanten av dammen sitter minst 3 til 4 fot over de høyeste nivåene i elven. Dette vil holde dammen fra å være en beholder for en overfylte elven som kan destabilisere dammen banker og bære dammen fisk bort.

•Dig dammen til hva dybde du ønsker, bruke bulldoser og Traktorgravere. Starter i midten og fordele fjernet skitt dammens banker. Bruke maskiner spor til tamp ned dammen sengen og dammen bank vegger på begge sider.

•Lay ned et 1 - til 2-fots lag av jord rik på leire innhold og trykke ned over dammen sengen. Dette vil hjelpe med vannretensjon, spesielt i områder hvor jorden er tungt organisk, løs og fibrøs.

•Fyll dammen gradvis slik at sengen og banker kan justere på det økende presset. Trær, gress, busker og andre planter kan hjelpe med erosjon hvis plantet på baksiden av dammen bankene.

•Dig en liten hakk på toppen av dammen leppe utsikt over elven. Deretter grave en grøft mellom dammen og elven slik at alle dammen overflyt er kanalisert inn i elva i stedet for andre deler av din eiendom. Linje hakk og grøft med store steiner for å hindre erosjon.