Hvordan å konstruere en dam foss

April 22

Konstruere en dam foss er en morsom og enkel oppgave for hele familien. En gang installert en dam fossen er lett å vedlikeholde. Legge til beroligende lyden av bevegelige vann til landskapet er bare én av fordelene med en foss. Lyden av bevegelige vann vil hjelpe tiltrekke fugler og andre ville dyr til hagen din. En dam foss vil sikre mange timer med glede for din familie.

Instruksjoner

•Velg en plassering. En bakke, skråningen eller haugen er det beste valget for en naturlig jakt dam foss. Det vil være en pumpe i bunnen av dammen, så vurdere hvor Finn strømforsyningen og hvordan du får enkel tilgang til den. Ett alternativ er å kjøre strømledningen gjennom en kanal, begrave kanal t og kontroller at det er lenge nok til å nå en stikkontakt.

•Lay ut en behagelig og naturlig ser design for fossen. Bruk innsats omrisset av figuren eller spraymaling utformingen på bakken. Dette vil gjøre graving prosessen enklere og la deg se design før du begynner. Det er lettere å gjøre endringer i utformingen før du graver enn å vente til senere. Med mindre fossen skal ha vurdere mye av høyden gjør det har noen kurver.

•Dig skitt ut av området der fossen skal. Dybden av hullet vil avhenge av fossen liner og stil av fossen. Avsette skitt. Dette kan brukes til å lage den en skråning hvis det ingen er andre eller brukes til å fylle rundt duken. Dybden av fossen avhenger av dine spesifikke design og typen liner du vil bruke. Vinduspostene av fossen må være samme bredde. Vær sikker på fjerne og trerøtter, steiner eller andre skarpe materialer fra hullet så de ikke må punkteres duken. Etter graving området, legge ned fleksibel tjern rutefly eller installere en pre-formet dam rutefly.

•Plasser bergarter av ulike størrelser på fossen å skape en behagelig effekt. Ikke glem å legge noen småstein å dekke duken og lage lyd. Oppbevar større steiner fra kantene av fossen med mindre de blir brukt som kanter slik at vannet ikke sprut ut på bakken. Tillate steiner brukes som kanter henger over kanten av fossen en til to inches.

•Plasser pumpen på den motsatte enden av fossen å sikre riktig vannsirkulasjon. Skjule alle ledninger, slanger og utstyr under eller bak steinene. Legge til vannet ser nøye å sikre at duken ikke gjeng eller rynke. Koble pumpen og sørge for at vannet ikke er spruting på bakken. Fossefall ikke konstruert riktig mister vann regelmessig.