Hvordan å konstruere en asfalt Driveway

May 12

Konstruere en asfalt driveway er en utfordrende oppgave for selv den mest erfarne leverandøren. Asfalt er et ekstremt varme materiale og må settes på plass raskt for å unngå tidlig tørking. Fordelene ved en asfalt stasjon inkluderer det rimelig punktet (sammenlignet med andre rydder systemer), holdbarheten og lang levetid og dens vannmotstand.

Instruksjoner

•Demolish din eksisterende innkjørsel eller banen for reise for nye innkjørselen. Tøm området rusk, løvverk eller forrige rydder materiale. Den beste måten å oppnå dette er å bruke en jack-hammer til å bryte opp eksisterende overflater eller herdet jorden og trekk ut ruinene bruker bobcat traktoren.

•Level oppkjørselen å oppnå riktig grad og skråningen. Plasser frisk matjord slik at du oppnår din ønskede skråningen (husker du minst en 1 prosent skråning kjører fra toppen av oppkjørselen slik at vann vil renne). Kontroller stigningstallet og jevnhet ved å plassere et nivå på ulike tidspunkt i oppkjørselen. Minst en 3-tommers øverste laget av jord fordelt oppkjørselen.

•Kompakt å bevare formen på banen. Du skal kunne komprimere friske jord minst 1 tomme (bekrefte kompakthet ved å plassere en linjal direkte i skitt før og etter du komprimerer et område). Sprøyting skitten lett med vann vil hjelpe med komprimering.

•Spread en 1 tommers laget av base samlet rock over oppkjørselen. Dette laget trenger ikke lenger komprimering, men du må bekrefte at du har plassert laget jevnt. Det er viktig å sikre det er ingen stor buler eller daler i oppkjørselen.

•Plasser din asfalt på oppkjørselen. Slipp asfalt direkte på oppkjørselen banen og begynne å spre med spader og raker. Du bør plassere om et 2-tommers jevnt lag av asfalt over hele overflaten. Når asfalten er på plass, behandle alle ledd eller tilkoblinger til andre områder av mye med varme tjære (Dette hindrer vann siver mellom hull). La asfalt cool og sette over natten. Det vil da være klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Asfalt er ekstremt varme. Ikke gå på det med tennis sko fordi gummi vil smelte. Bruk riktig arbeid boots.