Hvordan å komprimere en kilde for å frigjøre en våren Pin

September 25

Kilder kommer i en rekke former, størrelser og styrke og brukes i utallige innstillinger. Våren pins består av to hoveddeler: våren pin, som i hovedsak er en metall stang som er gled vertikalt inn i et hull og akselen og andre større stang som går vannrett gjennom et hull i objektet blir sikret. Akselen er er knyttet til en vår og trukket fra vår side eller presset fra motsatt side. Når vår pin settes trekker det interiør våren lært, gjør det umulig for det å tilfeldigvis slip.

Instruksjoner

•Examine pin. Avhengig av størrelsen må du bare bruke fingrene. For store pinner, eller de med hundrevis av pounds av trykk må du kanskje noen verktøy.

•Skyv motsatt side av akselen (i en liten våren pin) til pin blir løs nok til å trekke ut. Denne prosessen kan være enkelt, som blar pin ut av sporet på en pet bur eller mer komplisert, som manuelt komprimere våren/akselen med fingrene.

•Trekk på en industriell størrelse vannkilden pin (eller midsized en) til å komprimere den. Du kan gjøre dette manuelt, så du trenger verktøy for å fjerne pin og tillate den å komprimere. Bruke en hammer for å fjerne pin. Hvis du kan dra pin nok å skli noe lite, som en fastnøkkel, bak det som vil gjøre det enklere å hamre ut pin. Under ingen omstendigheter bør du sette deg der, siden trykket kan føre til at hånden skal klemt mellom pin og sporet. Tre kan også være knust, så bruk metall i stedet. Mellomstore dataflytpunktene er ikke like farlig som industriell styrke de, men de fortsatt har mye press. Vær alltid forsiktig når du frigir pin.