Hvordan å koble fra skapet

December 13

Hvordan å koble fra skapet

Skap bli vår personlige innendørs lagring skur, bolig alle gamle, rare, dårlig tilpasset, sesongen og umake ting vi bare ikke orker for å kaste bort. Før du starter decluttering skapet, bestemme å avslutte mantraen, "jeg får inn i dette en dag." Erstatte den med "Jeg får nye ting når jeg har plass." Det er et incentiv og en strategi for decluttering.

Instruksjoner

•Gi fire eller -esker inn på rommet ditt. Merke dem: holde, holde men flytte, donere og selge. Bruke en middels stor søppel bøtte med en liner for din kast-bin.

•Start på toppen av skapet. Velge en hylle eller en stang, og ta alt i dette området ut av skapet. Rengjør og vaske ut området. Start øverst i bunken av klær du fjernet og sortere dem. Være vanskelig selv. Hvis du ikke har brukt det i et år, vil du sannsynligvis ikke. Dersom det ikke gi den bort eller selge den, men ikke hold det.

•Når din kast-bin fyller, ta det utenfor og kaste innholdet i søpla. Denne måten du ikke bli fristet til å grave gjennom det igjen. Tømme en full hylle av elementer å donere eller selge i søppelsekker. Merke dem og sette dem i bagasjerommet på bilen. Trikset er å få dem ut av huset. Når du fyller opp holde men flytte kasse, ta en pause og sette ting unna der de hører hjemme.

•Continue med skapet stangen. Ta med et Fang og Sorter. Vær brutal. Hvis du bare elsket det, men ikke har noen gang satte den på, gi den bort til noen som vil bruke den. Hvis det brukes til å passe, Tenk om hvor fint det vil se noen som det passer nå.

•Når skapet tom, rengjøre gulv og vegger. Fjern alle hyller unntatt holde hyllen fra rommet. Organiser dine daglige klær ved lengde og deretter farge. Alle sorte lange kjoler, deretter svart korte kjoler og brun lange kjoler og så videre. Hvis du har klær som brukes sjelden, og du kan ikke sette dem andre steder, kan du sortere dem etter farge bak klærne for daglig bruk.

•Hvis det rommet, innebygd hyller eller hyller er flott for Tee Skjorter og gensere. Du kan organisere dem etter farge også og ser hva du har på hånden. Dette er mye enklere enn rotet gjennom skuffer.

•Sett sko på stativer. Hvis du har en masse skoene, bruke en over-det-dørs rack og en lang gulvet rack eller sko hylle. Farge koordinere disse også. Sette sjeldent brukte sko i merket bokser på høyeste hylle.

•Ta klærne du har bagged til den lokale bruktbutikk eller husly og la dem der. Bestemme at ingenting går inn i skapet hvis noe kommer ut. Med den tommelfingerregelen bør du aldri trenger å møte en annen skapet-rengjøring maraton igjen.

Tips og advarsler

  • Gjør dette når du er uthvilt og full av energi, fordi det er vanligvis et stort prosjekt. Du vil være bedre stand til å bedømme hva du virkelig trenger deretter.
  • Hvis du ikke tar ting du samler ut søpla, bilen og dets ulike destinasjoner, kan det hende du fristet til å gå gjennom det igjen. Stol på instinktene dine første og kvitte seg med den.