Hvordan å koble fra sitt hus

November 15

Mange mennesker har tendens til å lagre og holde alt de har kjøpt eller samlet i deres hjem. Over tid vil kan disse tingene bygge opp og føre til rot. En rotete hjem gjør det vanskelig å finne det du trenger raskt, og det kan gjøre hjemmet ditt ser rotete. Det er viktig å declutter din hjem jevnlig slik at du ikke bygge opp en stockpile for ting du ikke trenger å holde.

Instruksjoner

Identifisere og fjerne rot

•Decide på om du har en personlig eller sentimental forbindelse med hvert element du kommer over. Husk hvor nylig du har brukt elementet. Hvis det ikke brukes innenfor det siste året, bli kvitt det hvis du har ingen følelser knyttet til den. Hvis du er en sentimental samler, bestemme som sentimental elementene har reell verdi, og som du kan erstatte.

•IDENTIFY flere versjoner av den samme varen. Hvis du har flere av den samme varen, kan du donere eller selge en av dem.

•Decide om elementet legger til livet ditt. Hvis det ikke har verdi, er det bare rot, og det kan bli fjernet. Klær du vil aldri ha igjen, bøker du vil aldri lese igjen eller leker som barna ikke spiller med kan alle bli fjernet fra hjemmet. Når du søker gjennom klær, forkaste alle elementene du hadde håpet å reparere en dag eller håpet at du ville passe inn igjen.

•IDENTIFY flasker av produkter du ikke lenger bruker eller er utløpt på dato. Bad og kjøkken er vanligvis fylt med varer som er utløpt eller varer som trolig aldri vil bli brukt.

•Kontroller din håndklær og sengetøy. Er de utslitt eller farget? Hver seng bør ha ett eller to sett med ark og en eller to dyner. Noen er bare rot.

•IDENTIFY gamle apparater du vil aldri bruke igjen, som blandemaskiner, brødrister og mikrobølgeovn; eller større apparater som kjøleskap, vaskemaskiner og tørketromler.

Hva å gjøre med kasserte varer

•Organiser elementer du vil beholde. Holde dem ut av veien for dagliglivet hvis du ikke bruker dem regelmessig. Ren objekter som har sittet på en stund. Hvis du vil beholde et objekt, må du bestemme hvor det går. Noe uten et angitt sted er vanligvis rot.

•Sett elementer du ikke lenger bruke men det kan brukes av andre i nød i bokser. Donere boksene til din lokal veldedighet. Frelsesarmeen og Goodwill (se ressurser) er to populære veldedighetsorganisasjoner som godtar leker, klær, apparater, bøker og dagligdagse elementer rotet opp huset. Disse elementene er donert til trengende familier eller solgt i sparsommelighet butikker for pennies på dollar.

•Throw unna varene som er gamle eller utslitt. Sett disse elementene i søppelsekker eller, hvis mulig, i en resirkulering kasse. Føle ikke som om du blir bortkastet. I stedet tror at du er bedre din egen plass. Sjekk med din byen eller landsdelen som om den har en stor element søppel dag for store apparater. Hvis ikke, sjekk med din lokale søppel center som om du kan ta disse elementene det.