Hvordan å koble fra når flytte utenlands

February 25

Hvordan å koble fra når flytte utenlands

Flytte til en annen by eller annen tilstand er skremmende nok, men kan være skremmende å flytte utenlands. Med bekostning av shipping dine eiendeler utenlands, vil du ønsker å prioritere hva du tar med deg; Hvis ditt trekk for et semester eller for et par år, kan du lagre noen av dine eiendeler for retur. Fordi både forsendelses- og dyrt, men vil du bli kvitt tingene du ikke virkelig ønsker eller trenger.

Instruksjoner

•Gå gjennom klær og trekke ut elementene du har ikke slitt i minst ett år. Mange ganger når vi kjøper nye klær, gamle skjorter og bukser bare får dyttet på baksiden, og når det er på tide å gå er det 10 år verd av klær å flytte. Hvis du ikke virkelig elsker klærne eldre, eller hvis det er ingen vei de vil passe igjen, kaste dem i søppelsekker og ta dem til en donasjon center.

•Sell eller gi bort så mange bøker som du kan bære å. De er tunge flytte - som betyr at de vil være svært dyrt å sende utenlands - og de vil være upraktisk å slepe din lagring enhet. Med ankomsten av tenne og lignende enheter er der flere veier hver dag å bringe din favoritt historier til fingertuppene uten at hardt kopi av boken rundt.

•Kontroller to lister: varene må du ta med deg og elementene du er tillatt å ta med deg. Hvis oversjøiske hjemme er innredet, må USA lagringen vil øke med mindre du selger alle møblene. Må oversjøiske hjemme retter og sengetøy? Selv om du har å tilby din egen, vil det være billigere å kjøpe en grunnleggende sett det enn å sende det du har nå. Bruk listene for å finne ut hva må gå med deg.

•Gå gjennom alle skap og skap, og for hver vare, bestemme om det er viktig nok til å ta med deg eller betale å lagre. Hvis svaret er "nei" for vare, setter det med ting kommer du til å selge, eller donere.

Tips og advarsler

  • Nonclothing varer, hvis du ikke har brukt det i seks måneder, tenke lenge og hardt om å holde det, lagring eller bagasje. Du finner at du trenger mye mindre enn du tror.