Hvordan å koble fra når du bor i et lite hjem

November 19

Hvordan å koble fra når du bor i et lite hjem

Hvis skal etterlater en kamerat hjem deg prickling med misunnelse på hennes skinnende arbeidsflater og strømlinjeformet skap, så kan det være tid til å declutter din hjem. Decluttering er ikke så lett som det høres ut og du kan godt være overrasket over elementene du har vokst følelsesmessig knyttet til. Decluttering betyr kastet en gjennomsnittlig øye over alle dine eiendeler og bestemme om de virkelig fortjener en plass i hjemmet ditt. Upsides av en god klart ut er ikke bare et mer attraktivt sted å bo, men også en mer organisert måte å leve.

Instruksjoner

•Prepare for din declutter ved merking boksene for å angi hvor innholdet skal gå. Må boksene merket "Papirkurv", "resirkulere", "donere" og "hold." På grunn av begrenset plass i hjemmet ditt, vil plasserer varer aktuelle boksene forhindre forvirring og sikre at de riktige tingene holdes i hjemmet.

•Still en realistisk frist. Forsøker å angripe jobben og Avslutt alt på en gang vil bare overvelde og demotivasjon hos deg. I stedet jobbe i timer; Fortell deg selv du vil tilbringe to timer fjerne et bestemt område og tar du en pause. Folsom jobben i gjennomførbart seksjoner vil hjelpe deg å få mest mulig ut av din tid og din motivasjon, sier en USA nyheter penger nettsted artikkel.

•Start liten, ideelt på noe som har kjørt deg sint, men at du ikke har fått til å sortere ut. Dette kan være en overbefolket bokhylle eller skap. Aldri tilnærming fra en hel-hus eller selv en hele-rommet vinkel; i stedet fjerne hvert rom i områder. Denne måten når du sletter et område, følelse av prestasjon blir med din motivasjon for å fortsette.

•Evaluate hvert element, og spør deg selv hvis du virkelig ønsker eller trenger varekort. For å hjelpe deg å ta beslutninger, tenk tilbake på da du sist brukte eller så på den. Hvis du ikke har brukt det i de siste 12 månedene, er det trygt å si at du sannsynligvis ikke gå glipp av det, sier en StyleatHome nettside artikkel. Du må slå dine følelser når du bestemmer hva elementer må gå for å declutter vellykket.

•Plasser elementer som brukes mest på forsiden av skap og skap. Mindre populære elementer skal deretter lagres bak seg. Dette vil lagre du ser gjennom hele skapet for noe du trenger. Dette er spesielt nyttig i kjøkkenskapene slik at du kan se hva du har på et øyeblikk, som kan bidra til å stoppe unødvendige kjøp og derfor mer rot.

•Arrange elementer som ligner i grupper. For eksempel sett alle skoene sammen på en sko rack og alle støvler sammen i en boks. Bruk denne metoden i hvert rom i huset, grupperingen mat, rengjøring og andre lignende ting. Hvis du holde alt organisert, vet du hvor visse elementer er når du trenger dem.

•Plasser ut sesongen klær i bokser eller kofferter og lagre dem på den øverste hyllen i et skap eller under en seng. Fordi du har et lite hus, må du lagre tingene du holder klokt. Utnytte plassen under senger, over skap og under trappen burde hjelpe med problemet med manglende lagring.

•Organiser alle elementer du holder i tydelig merket bokser og poser. Få en plakett nøklene og en oppbevaringsboks for sko og vesker din dobbeltrom. Sette opp kroker for jakker, hatter og andre yttertøy. Sette kroker på soverommet og badet dører for badekåper og kjoler. Sett opp en hylle for bøker og bruke et rack for magasiner og aviser.

•Kontroller en declutter timeplan, og gjøre litt så ofte du kan. Dette vil hjelpe deg å holde hjemmet ditt ryddig og forhindre behovet for en annen stor declutter. Hvis mulig, donere ti minutter av din tid hver dag til mindre decluttering, anbefaler en StyleatHome nettside artikkel.

Tips og advarsler

  • Start med kjøkkenet ditt først. Dette er trolig den mest brukte og likevel minst organisert rom i huset. En organisert kjøkken gjør en person mer sentrert, sier webområdet leilighet terapi.
  • Det er ikke nødvendig å kvitte seg med dyrebare keepsakes som kan har liten betydning for andre, men betyr mye for deg. Sette dem sammen i en boks og lagre det på et skap eller skap.
  • Sjekk utløpsdatoer for mat. ting som sauser og bokser er ofte holdt lenge siste datoen for utløpet.