Hvordan å koble fra huset mitt

June 28

Hvordan å koble fra huset mitt

Samtidig har du sannsynligvis spurt deg selv, "Hvordan kan jeg declutter huset mitt"? Det virker som en overveldende oppgave, men det absolutt kan gjøres. Her er hvordan jeg declutter huset mitt!

Instruksjoner

•Den første jeg gjøre for å bli klar å declutter huset mitt er å få i riktig tenkemåte for den. Det kan være en stor oppgave å ta på så du trenger å forberede det!

Bestemme hvilke rom du ønsker å takle først. Føle ikke at du må fullføre hele huset på en dag. Jeg kunne ikke declutter huset mitt i en dag uansett hvor dårlig jeg ville.

Hvis du ønsker hjelp, kan du se hvis en venn eller slektning vil komme å hjelpe deg. Hvis du vil gjøre det alene som jeg gjør (fordi jeg vet bare hvor jeg vil ting å gå), det er helt greit også. Ta en dag til deg selv og komme ned til arbeidet.

•For å begynne, samle forsyninger som du trenger. Når jeg declutter huset mitt, jeg alltid ta søppelsekker sikkert, filmapper for papirarbeid og 3 hyller eller bokser. Merke en "bidrag", en "For holder" og en "garasjesalg".

•Gå gjennom din rot og plukke opp en ting og deretter avgjøre først om det er søppel eller ikke. Hvis det ikke er søppel, må du bestemme om du vil donere den, holde den eller sette den i et garasjesalg. Fortsett å gjøre dette for hvert element du plukker opp. Når du hente et element, ikke sett det ned. Bare holde koble sammen med hvert element før de er organisert. Dette er mitt mantra når jeg declutter huset mitt!

Når du er ferdig med å sette alt i deres respektive "spot", angi boksene for donasjoner og garasjesalg i garasjen eller lagring skap. Få din donerte elementer ut av huset så snart som mulig for å gi deg mer plass.

•Nå gå gjennom den "For holder" bin og gjøre det samme du gjorde i trinn 3. Plukk opp hvert objekt en etter en og finne et passende sted for det. Hvis det er noe ikke har du slitt, brukt eller sett i over et år, det er nok trygt å kvitte seg med det.

Tips og advarsler

  • Hvis det ikke er umulig for meg å koble fra huset mitt (jeg har 4 barn og 2 barn sammen med alle deres rot), kan du gjøre det også!
  • Begynne med ett rom. Når ett rom er fullført, Fortsett til neste rom, etc.