Hvordan å koble fra et hus raskt

July 30

Hvordan å koble fra et hus raskt

Decluttering ditt hjem kan være en skremmende oppgave hvis du er liten tid og er knyttet til mange av den materielle elementer i ditt hjem. Hvis du selger din eiendom, er det viktig å fjerne unødvendig rot å lokke potensielle boligkjøpere. Hvis du gjør rom for familie eller venner opphold over, må de føle velkommen og komfortable hjemme. Organisasjonen er nøkkelen i alle disse scenariene.

Instruksjoner

•Designate ett rom eller som ikke brukes daglig som rot sentrale. Denne plassen er integrert decluttering prosessen, som det gir overgangen mellom den opprinnelige plasseringen av rotet til hvor det vil til slutt ende opp. Gjestene soverom eller kjelleren anbefales for dette formålet.

•Label tre papp bokser "selge", "donere" og "usikker." Også gjøre enkle etiketter med papir og tape med de samme ordene for varer som kan være for stor for boksene. Plassere boksene i rot Central på et tilgjengelig sted.

•Schedule et garasjesalg eller velge en annen måte å selge din uønsket rot. Reklamer for salg i fellesskapet og andre steder. Invitere folk til å komme og støtte din decluttering.

•Gå rom for rom gjennom hele huset. Flytte elementer til rot sentrale og sted i hver boks eller etiketten dem tilsvarende. Ikke holde på elementer som har ingen bestemte formål eller affeksjonsverdi, som dette ikke vil oppmuntre prosessen. Den raskeste måten å declutter din hjem er å organisere hvert rom slik at den er komfortabel og praktisk med bare fungerende elementer. For eksempel hvis du har alle typer maskiner som ikke er i orden, og du har ikke bruk for dem, selge, eller donere dem.

•Return å dynge Central. Sortere gjennom boksen "usikker" først og dechiffrere elementer må oppbevares, donert eller solgt. Kritisk og arbeide raskt for å unngå bolig over elementer. Dette støtter rask decluttering prosessen. Prøv ikke å gjenvinne elementer som har flyttet inn i rotet sentrale som dette er mot produktiv.

•Sort gjennom boksen "donere" neste. Lage en liste over veldedighetsorganisasjoner som du ønsker å donere til. Ring organisasjoner og spørre om de kan bruke elementene. Slippe disse av så snart som mulig for å unngå holder dem i ditt hjem.

•Host din garasjesalg eller andre salg. Elementer som ikke selges kan bli donert. Være fleksibel på prisene, som får befri for elementene er viktigere enn å tjene penger på dette punktet.

•Donate usolgte varer rett bort.

Tips og advarsler

  • Opprettholde din ryddig miljø ved å kjøpe fornuftig og ikke holder noe utover dens nytte for deg.