Hvordan å knytte til elektriske ledninger

April 4

Hvordan å knytte til elektriske ledninger

Ansette en elektriker til utsalgssteder, kan inventar eller bytter til et hjem være en dyr foretagende. Men med generell kunnskap om elektriske koder og forholdsregler, vil du kunne fullføre prosjektet uten å måtte gå til utgiften. Ifølge National Electrical Code, må Kabelforgreningsbokser brukes ved skjøting til ledninger. De må ikke være skjult bak vegger eller andre strukturelle komponenter av bygningen. En cover må også festes på forsiden av boksen.

Instruksjoner

•Sett på vernebriller eller briller og gummi-soled sko. Fjern eventuelle stående vann fra under strømbryter panelet. Plass gummimatten på gulvet i nærheten panelet. Slå av strømbryteren som gir strøm til området jobbes med. Sett inn sonder av krets tester til en krets som ble stengt av. Hvis ikke er angitt, er det trygt å fortsette.

•Skjære ledningen, med wire cutters, på stedet hvor krysset er å bli gjort. Skyv ledninger for å gi plass for installasjon av koblingsboksen. Fjerne det aktuelle antallet knockouts i boksen. Hver må angi boksen gjennom sin egen knockout hull. Plasser skrutrekker mellom den åpne enden av knockout og boksen og Tvinn til utstansingen kan bli grepet med Tanga. Grab utstansingen med Tanga og Tvinn til det løsner. Installere en kabelkontakt i hvert knockout hull. Tvinn låsemutteren på kontakten til det er stramt. Skru koblingsboksen en stud eller bjelke.

•Skyv romex kabelen gjennom kabelkontaktene til seks inches av ledningen stikker ut gjennom boksen. Skru skruer på kabelkontaktene til LUN. Fjern vindsperre fra ledningene til innen 1/2 tommers av kabelkontaktene. Med wire strippere, kle 3/4 tommers av wire endene av alle farget ledninger i boksen. Plassere alle svarte ledningene sammen så ender er selv. Tvinn disse trådene sammen med klokken. Vri en wire mutter på ledningene til LUN. Test forbindelsen ved forsiktig dra på hver ledning. Hvis en wire er løs, fjerne wire mutteren og gjenta dette trinnet. Gjenskape denne prosedyren med de hvite ledningene.

•Skjære en 6-tommers lengde på nakne kobbertråd fra kabelen. Opprette en krok i den ene enden av denne pigtail med den lineman tang. Koble pigtail med andre ground ledninger i boksen. Skru hekta slutten av pigtail til grønne jording festeskruen koblingsboksen. Forsiktig presse alle ledningene i koblingsboksen og skru dekselet på forsiden av boksen. Gjenopprett strømtilførselen til kretsen.

Tips og advarsler

  • Bruk riktig størrelse wire mutteren av ledningene kobles. Et diagram ligger på pakken av wire nøtter.
  • Kontroller at koblingsboks dekselet helt omslutter boksen Åpne.
  • Det bør ikke være noen nakne wire synlig når en wire mutter er sikret til fargede ledninger. Hvis du ser Bart ledningen, fjerne wire mutteren, kutt endene av ledningene og skrus mutteren.