Hvordan å klype Avocado planter

July 30

Avokado vokser naturlig som mellomstore trær i varmt klima, som de tolererer minimalt frost. Plantene er mye mindre og tolerere opplæring til en bush-skjemaet når vokst i beholdere som en houseplant. Riktig klemming og beskjæring hindrer anlegget fra danner en høy trunk og snu i et tre. En klemt avokado forblir bush-lignende og gjør en mindre og mer passende houseplant. Avokado trent som houseplants sjelden produsere frukt, men de gir eviggrønne bladverket innendørs.

Instruksjoner

•Skjære sentrale stammen av avocado anlegget tilbake til en omtrentlig 4-tommers høyde når det er ca 8 inches høy. bruke skarp saks. Gjøre kutt over et sett med blader som fjerner alle bladverket kan drepe unge anlegget.

•Pinch av 1/4 til 1/2 tommers fra slutten av gjenværende grenene etter kutte bagasjerommet. Knipe tips tvinger avokado gren på klemt sted putter på mer lengde.

•Fjern tips av nye grener når de vokser i og produsere minst ett sett med blader. Fortsatte knipe skaper en fyldigere, mer kompakt plante og hjelper forhindre outgrowing beholderen.

Tips og advarsler

  • Knipe består av bryte av stammen tipsene mellom tommelen og pekefingeren så tips slutten sel og knoppene videre tilbake på grenen er tvunget til å vokse ut. Sakser gjør et rent kutt som ikke kan tvinge ut ønsket forgreninger.
  • Knip avokado på når som helst i løpet av året å bestemme størrelsen og formen på bush.