Hvordan å klippe din gårdsplass med en rytter

October 31

Hvordan å klippe din gårdsplass med en rytter

Bruke en ridetur gressklipper kan være en tidsbesparende hvis du har en stor hage. Men det er ikke ideelt rundt trær, busker og blomsterbed, skaper bruke en rytter i større åpent deler av plenen mindre arbeid og belastning enn en push klipperen. Riding klipperen er større enn en push klipperen, klippe ikke du i linjer, men i en spiral-liknende mønster.

Instruksjoner

•Kontroller oljenivået og gass i din ridning klipperen. Hvis du vil legge til olje, er det best å gjøre dette mens motoren er kald.

•Prepare tunet for klipping. Plukk opp noen falt pinner eller store kvister som kan bli fanget i klipperen knivene. Se etter og kast eventuelle steiner som kan være for stor, og fjerner området meiet av pet avføring.

•Sett gressfangeren til ridning klipperen, om ønskelig. Hvis du ikke har en, kan du rake i gresset etter klipping eller la dem til jord. Ifølge University of Missouri, kan 25 prosent av gjødsel nødvendig for plenen fås fra å forlate gresset.

•Still blad høyden å hefte om lag en tredjedel av høyden på gresset. Hvis du er kul-sesongen gress, fungerer innstillingen 2.5 til 3,5 tommer. Angi din blader på 1,5 til 2,5 tommer for varme sesongen gress.

•Separat verftet i seksjoner hvis det er stort. En acre kan deles inn i flere deler med landskapet som grenser. Klippe et stort verft i delene hjelper deg å unngå mangler noen flekker.

•Start på utsiden omkrets for hver inndeling. Siden en rider klipperen er for stor til å Hårnålssving, vil ikke du klippe i frem og tilbake linjer. Klippe rundt omkretsen og fortsette å gå innover på hver runde før du har mowed alle gresset i denne delen.

•MOW hindringer som trær og blomsterbed i en stram sirkel. Du må fullføre disse stedene med en push klipperen eller en Luke eater.

•Rengjør ut din gressoppfangeren hvis du bruker en, så snart det blir full. Hvis catcher ikke tømmes, kan det klipte gresset føre til blokkering og skade funksjonen til klipperen. Jo tykkere og lenger gresset, jo oftere gressfangeren må tømmes.

Tips og advarsler

  • Å utnytte den naturlige gjødsel fra gress og opprettholde en ren utseende verksted, bruke gressoppfanger alle andre gang du klippe.