Hvordan å klasse en uteplass med 12 ved 12 Patio blokker

November 7

Terrasser laget av blokk er flotte gjør det selv-prosjekter og krever ikke mye spesialisert kompetanse. Hjem sentre bære blokkene du trenger, og en lokal opphaler vil levere knust stein blandingen som går under. Noen verktøy, hjelp fra en venn og et par sommeruker bør være nok til å fullføre alle, men den største prosjekter. Opprette et uteområde legger til den praktiske boareal på hjemmet ditt, enten for en bakgård grille eller en kveld under stjernene.

Instruksjoner

•Lay ut området der terrassen bygges på papir. Ta mål og overføre dem til papir. Måle patio blokkene for å fastslå nøyaktig størrelse. Noen kanskje ikke akkurat 12 x 12 tommer. Bestemme avstanden mellom blokker., en halv tommer til en tomme er vanligvis en god avstand, selv om du kanskje avgjøre opp på en mindre bredde.

•Stake området i henhold til tegningen. Bruk målebåndet å få det nøyaktige og følger trekant regelen for å sikre din layout er firkantet. Kjør mason linjer mellom innsatsen skissere området.

•Fjern torv og en ytterligere fire til seks inches av skitt. Bruk nivået for å gradere området buet fra huset i henhold til lokale byggforskrifter. Installere landskapet klut over hele gradert område og feste det på plass.

• Kjør mason linje mellom innsats fire til seks inches av flatet og gradert bakken. Har en linje tvers gradert området hvert ben.

•Fyll gradert området med knust stein bland til en dybde på fire til seks inches. Bruk mason linjene som dybde guide. Nivå steinen med en rett 2 x 4 Fjern linjer og kjøre makt komprimator over den. Etter komprimerer, skal fortsatt det ferdige høyden av steinen fire til seks inches. Legg stein hvis nødvendig og kompakt før området er gradert glatt, og er riktig dybde og skråningen som sjekket med nivå.

•Lay 12 x 12 blokker i rette linjer. Mason linje gjør en god guide for dette. Holde blokk avstand selv og etter planen. Skjær blokker der det er nødvendig.

•Fyll mellomrommene mellom blokker med sand eller svært små knust stein. Bruk en makt-komprimator over blokker utligner dem og vibrere sand eller knust stein i mellomrommene mellom dem. Feie området rent, og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Når du setter blokkene, hjelper det for å gi dem noen gode rapper med en gummihammer for å få dem. Ta deg tid til riktig klasse området, og sjekk din lokale byggforskrifter retningslinjer. Du vil nok grade å flytte vann fra huset, men ikke så mye å gjøre gå vanskelig. En 1/4 tommers skråning over fire fot er en god start. Du kan gjøre dette med et kortere, men lengre seks fot nivået vil gjøre det enklere og mer nøyaktig. Når du setter blokker, kan du fortsette å se i forhold til bo på karakteren. Gode forberedelser og oppsett er nøkler til en vellykket prosjekt. Grunnlaget for patio er knust stein og sand mix. Ta deg tid til å gjøre denne steg og patio varer i årevis. De samme teknikkene som brukes til å legge murstein utleggere, skifer og andre stein fungerer bra med 12 x 12 blokk. 12 x 12 blokker gå raskere fordi de er store og har ikke skal monteres sammen som noen naturlige steiner. Leie en komprimator på et hjem senter. En makt-komprimator er penger godt brukt fordi det kan brukes av knust stein og installert blokkene for å få dem og fyll mellom dem. Hvis mange blokker vil trenger å bli kuttet, leie en mur så for jobben. Ellers vil en bladet i en sirkelsag gjøre utslaget.
  • Bruk alltid vernebriller. Bruk en støvmaske når komprimere stein eller skjære blokker med en SAG. Bruke hansker for å beskytte hendene dine mens du arbeider med blokker. Sjekk med din lokale bygningen og koden håndheving avdeling for noen tillatelser som er nødvendige og noen kode krav.