Hvordan å kjøpe et hjem med Foundation problemer

December 18

Hvordan å kjøpe et hjem med Foundation problemer

Kjøpere vurderer en eiendom med foundation problemer kan noen ganger føler nervøs kjøper av denne størrelsen med slik en åpenbar feil. Men kan eiendomskjøp foundation problemer være mye enklere enn en kjøper kan først innser.

Uavhengige inspeksjon

Få en uavhengig inspeksjon av eiendom er avgjørende og enda viktigere når grunnlaget er tydelig. Hvis en selger har avslørte forrige foundation problemer skriftlig, bør en kjøper vurdere å ansette en bygningsingeniør å få en grundig bilde av spekteret av skaden. Dette er viktig enten skaden er reparert eller selv om det ikke er. Hvis grunnlaget problemer er avdekket under inspeksjonsprosessen, skal på det tidspunktet en kjøper umiddelbart kontakte en bygningsingeniør. Kostnaden for en bygningsingeniør vil variere fra $300 til $500.

Reparert eller Unrepaired

Egenskaper som har hatt foundation reparasjoner utføres bør ha et fundament reparere rapport i tillegg til en garanti fra entreprenøren som utført reparasjonene. Dette vil rettferdiggjøre en selger spør pris. Egenskaper som har avdekket foundation problemer bør konto for i Prisantydning og være mindre enn sammenlignbare i nærheten egenskaper uten foundation problemer. Kjøpere kan tilby å finansiere en høyere spør pris hvis kontrakten er skrevet på en slik måte som gjør at kjøperen å få erstatning for stiftelsen reparasjoner ved lukking, forutsatt at salgsprisen er commensurate med takstverdi.

Tilby strategier

Egenskapen feilen kan ha en effekt på oppfattet verdi. Når gjør et tilbud på en eiendom som har enten hatt foundation reparere eller trenger foundation reparasjon, bør kjøperen være sikker på at alle kontrakten språket er i hans favør hvis egenskapen har ytterligere skade eller ikke repareres før du lukker. Dette kan gjøres med hjelp av en profesjonell eiendomsmegler og en eiendomsmegler advokat.