Hvordan å kjøle et drivhus

October 27

Hvordan å kjøle et drivhus

Hvis du har et drivhus og ønsker å holde plantene sunn, trenger du å vite hvordan å kjøle et drivhus, spesielt i sommermånedene når drivhuset kan bli en trykkende hotbox. Plantene vil lide hvis du ikke legger til noen form for kjøling. Gjør deg klar for sommervarmen før du ser tegn på problemer med planter i drivhuset.

Instruksjoner

•Start cooling behandle ved å installere et termometer i drivhuset. Dette vil hjelpe deg finne ut om problemet er et varme problem. Du ønsker ikke å starte kjøling drivhuset Hvis dvs ikke problemet forårsaker planter å visne eller dø. Mens du er kjøling drivhuset, må du sjekke termometeret hele tiden sørge for temperaturene holde seg innenfor rekkevidde.

•Bruk skyggen klær å overdøve solen, som produserer det et drivhus. Denne prosessen fungerer best i løpet av månedene juni, juli og August. Da solen er den smarteste og varmeste. Bruke skygge klut på toppen og siden av drivhuset der solen er den smarteste i løpet av dagen.

•Bruk en avtrekksvifte fjerne bedervet luft slik at luftkvaliteten i forbedres. Bruk sirkulasjon inne i drivhuset til å flytte luft rundt å hindre en kjøling påvirker. Med bruk av en avtrekksvifte og sirkulasjon fan, bør det være en stor forbedring i kulde inne i drivhuset.

•Bruk den Fordampingsavkjøling cooler hvis du har svært varme somre. Disse enhetene kan sitte inne i drivhuset, og vil gi fuktig avkjølt luft for planter. Enheten er fylt med vann for å legge fuktig kjølig luft.

Tips og advarsler

  • Avkjøle aldri drivhuset for mye eller planter kan lide av de kjøligere temperaturene.