Hvordan å kaste ut rotter fra loftet

February 4

Hvordan å kaste ut rotter fra loftet

Rotter i et hjem loft føre til ødelagte eiendom, dårlig lukt og sykdom. Loft er varme, tørre og sjelden brukt, gi rotter gratis regjere i området. Taket rotter er de vanligste loftet beboerne. De reiser på loftet ved å kjøre langs ledninger, greiner og klatring trellises. Rotter presse gjennom sprekker og hull i loft. Rotter bli multiplisere raskt og raskt en plage. Kaste rotter ved å konvertere loftet til et uønsket sted.

Instruksjoner

•Rengjør loftet og området rundt, inkludert taket og taket. Fjern rusk, hauger av tre, blader og rot. Organisere loftet så alt er plassert i stedet. Beholde elementer fra gulvet og kommoder eller andre beholdere. Ikke lagre mat på loftet, og bruk stramt-forsegling beholdere for alle pet næringen som er lagret utenfor.

•Fjern eller tynn vegetasjon som er nær hus og tak. Kutte grener som sprer seg i nærheten av huset, og Fjern alle trellises med vinranker. Denne typen vegetasjon fungerer som en bro for rotter, slik at dem tilgang til loftet.

•Seal alle åpninger på loftet med riktig tetningsmiddel. Styrene, caulk og silikon fugemasse arbeid å fylle tomrommene. Bruk skjermer i windows. Legge til tetningsmasse rundt kabler og rør.

•Trap rotter bruke agn feller eller bur feller. Buret feller arbeidet best innendørs, så rotter ikke forbruke forgiftet agn og dø i veggene. Bruk nøtter, bacon eller tørket frukt for å lokke rotter bur. Sette feller i beskyttede områder som rotter å besøke. Sette dem der rotte avføring er synlige, hvis mulig.