Hvordan å kaste og jern

October 29

Hvordan å kaste og jern

Selv om det er fristende å slippe av kjole skjorter og bukser renseri eller Klesvask og ha dem komme tilbake skarpe, perfekt presset og klar til å henge i skapet, kan du spare mye penger hvis du kaste og jern egne klær. Riktig foldet og strykes klær vil bringe orden til skap og dresser skuffer, forbedre utseende og gjøre det enklere å finne det du trenger du rush av for å arbeide eller en middag dato.

Instruksjoner

Folding

Stå et sted på en stor sammenleggbare bord eller teller å kaste klærne. Det bør være en fot høyere enn en vanlig tabell, eller så høyt som en kjøkkenbenken å spare ryggen.

•Practice sammenleggbare elementer som presenterer en utfordring. Utforme montert laken langs på en sammenleggbare bord. Løft venstre hånd under og i venstre lommen nærmest deg. Komme over og ta denne lomme i lommen på motsatt hjørne. Gjenta prosessen for hjørnene til høyre. Nå hente arket med hendene gled inn doblet lommer, strekke ut og bretter i to. Sett inn en doblet lomme i den andre. Square opp denne figuren på bordet ved å justere etter behov. Bretter i to tre ganger, og det vil gå i din Lin skapet flat og firkantet.

•Falsing små elementer nøye og lå i skuffen slik å unngå rappellering dem opp når du er i en hast. Brett bånd i halv, høyre ut, og deretter i tredjedeler. Lå sokker sammen og brett hver ende mot midten. Slip den åpne siden av en sokk over brettet pakken å unngå separasjon hvis de er hevet røsten i skuffen. Brett underbukser og underbukser kvartaler og mindre elementer av undertøy i halvparten. BH kan brettes med en kopp innenfor den andre.

•Falsing håndklær og washcloths langside først og deretter i to to ganger. Når du utfolder seg, vil de være klar til å henge over håndklestativ.

•Flatten en genser eller lang - eller kort-sleeved tee-skjorte med skjermsiden ned på en sammenleggbare bord og dra venstre erme mot midten på en naturlig vinkel. Trekk den langt nok slik at du oppretter en rett fold nedover på venstre side, omtrent to inches dyp. Hvis varen har lange ermer, kaste ermet tilbake på seg å holde venstre kant av plagget rett. Gjenta denne prosessen på høyre side. Nå brett plagget i tredjedeler mot midten, og starter med bunnen.

Strykejern

•Bruk en tøymykner i skylle slappe av rynker og ta klærne av tørketrommelen umiddelbart. Riste dem ut og henge på en kleshenger.

•Fyll jern med destillert vann før du kobler den i. Sjekk stoff klesmerket stryk eller omsorg instruksjoner før du setter temperaturen på jern.

•Iron kjole skjorter i følgende rekkefølge: kragen, ermene (snu og trykk på begge sider), skuldre, rygg og hver side av forstk. Hvis du bruker spray stivelse eller skalering, spray og vent 10 eller 15 sekunder for å tillate det å penetrere stoffet. Bruk forsiktig, korte strøk, glatter ut stoff med den ledige hånden som du går. Henge strykes skjorte umiddelbart på en kleshenger, og knappen den øverste knappen, så vil det henge rett.

•Vri bukser eller bukser innsiden ut og trykk waistline, lommer, innsiden av glidelåslukking, ned sømmene og kanten av hver etappe. Deretter slå høyre ut, zip opp fly og trykk toppen forsiden. Strekk ut Ben ved hjelp av kort, forsiktig strøk og jern ned lengden beholder press. Trykk hem eller mansjett og henge umiddelbart på en bukse hengeren.

•Iron kjoler fra bunn til topp, å unngå re rynker mens du arbeider på skjørtet delen. Bruk et strykejern for fine stoffer.

Tips og advarsler

  • Ikke stryke klær som ikke er rene. Varmen av jern er sannsynlig å sette noen flekker som kan finnes i stoff.