Hvordan å kaste menn sokker

February 17

Det finnes ulike måter å kaste kjole sokker og like mange meninger om hvilken vei er riktig. Enten du velger å kaste seg topper over hverandre, koble dem eller kaste dem i tre å stå i ryddig rader, gjør folding sokkene det enkelt å finne det du leter etter i morgen.

Instruksjoner

•Ta et matchende par sokker, viste både høyre seg. Holde dem ved siden av hverandre slik at endene i kø, og brett åpningen av en sokk ned om lag 2 inches over seg selv og sin partner. Dette skaper en mansjett på toppen av sokker som holder dem trygt sammen.

•Lay et par matchende sokker på bordet, ene over den andre. Fold toppen av socks over en tredjedel av veien. Få bunnen av sokker opp en tredjedel. Resultatet vil ligne en Tredobbel lommebøker og sokkene skal nå stå pent i en delt sokk plass i dresser.

Hverdagsoppgavene prosessen ved å sammenleggbar sokker i halv og enten legge dem i fargen-arbeide hauger eller sikre dem med gummistrikk.

Tips og advarsler

  • Unngå å strekke toppen av sokkene av på samme måte som ovenfor, bare snu en sokk helt innsiden ut så andre sokken er lagret inne i den.