Hvordan å kaste mat

April 27

Enten du trenger å kaste uidentifiserbar matrester lurer bak kjøleskapet eller kun utklipp fra kveldens middag, avhenger alternativet du velger av mat og lokale søppel alternativer. Søppelet kanne er et lett valg, men det er ikke alltid det sikreste middel for de fleste miljøvennlige alternativet.

I vasken

Avhending av mat søppeltømming har mindre miljøpåvirkning i områder med rikelig med vann og god avløp, men det er ikke ment for alle avfall. Fett, olje og fett kan tette en vask avløp, mens fibrøse materialer som artisjokk utklipp, korn skall eller bein kan binde opp disposisjon blad. Mat som blir et lim eller svelle i vann, som poteter og pasta, kan også tette disposisjon. Når du bruker i søppel fjerning, løpe kaldt vann i vasken hele tiden før du slår den av.

Kaste den

Du kan kaste alle typer matavfall i søppelbøtta, men først binde det i en plast pose eller søppel pose for å holde lukt fra å rømme. Sted matlaging olje, fett og fett i en lukket beholder, som en plast eller matpapir melk kan, mugge eller kaffe så det ikke lekke og føre til rot- eller verre, tiltrekke insekter og dyr skadedyr. Bruk et trash kan med et tettsittende lokk til ytterligere hjelp holde lukt inneholdt og skadedyr ut.

Bortskjemte varene

Bortskjemt mat kan utgjøre en fare sykdom i søpla, spesielt hvis dyrene finner den. Kjøtt, noen meieriprodukter og hermetikk kan inneholde sykdom-forårsaker patogener. Kjøtt og melkeprodukter ødelegge hvis de utsettes for temperaturer mellom 40 og 140 grader Fahrenheit for mer enn to timer. Svulmende eller lekker hermetisk mat eller mat med synlige mold eller en off-lukt, er også bortskjemt. Sted bortskjemt mat i en forseglet plastpose så lukter ikke tiltrekke dyr eller skadedyr. Du kan begrave bortskjemt mat 4 fot dypt, fra vannkilder, hvis du kaster den i papirkurven er ikke et alternativ.

Alternativet kompost

De fleste matavfall er komposterbar, enten i din egen bakgård kompost bin eller gjennom en by-programmet. Byen programmer, inneholder der det er tilgjengelig vanligvis dedikert søppel binger for mat og komposterbart elementer. Hvis du har din egen kompost bin, husk at ikke alle mat er egnet for denne metoden for avhending. Kjøtt, meieriprodukter, fett og oljer er ikke egnet for en hjem composter, selv om noen byen programmer kan ta disse elementene. Hvis du selger mat gjennom hjem kompostering, brød og korn, er grønnsaker, frukt, egg skjell og kaffegrut egnet for din haug. Alt annet må gå i søppelbøtta eller ned salg.