Hvordan å kaste en rundebordskonferanse klut

September 9

Duker er et nyttig og dekorative tillegg til tabellen. Ikke bare gjør de beskytte overflaten av tabellen fra søl, flekker og riper, de også forbedre den generelle innredningen av rommet. Duker er vanligvis enten firkant, rektangulære eller runde. Runde duker gir en ekstra problemer i at figuren gjør lagre dem litt trickier. Kaste en runde duk krever mottaksbehandling enn folding vanligere rettkantede elementer.

Instruksjoner

•Lay duken på en flat overflate og glatte ut rynker. Brett klut halvert i sentrum, slik en halvmåne figuren med flat kanten øverst. De buede kantene av kluten skal stille opp nøyaktig.

•Falsing buede kanten av duken oppover. I midten av kurven, hvor det er bredt, burde bare møte flat kanten av kluten. Du har nå to flat kanter med toppen bare litt lengre enn bunnen.

•Falsing duken i to på langs, slik at endene kort, svakt buet legger oppå hverandre.

•Falsing duken i tredjedeler, folding buet kantene innover først, etterfulgt av den rett brettekant. Duken skal nå være i en rektangulær figur med rette kanter på alle sider. Fold i tredjedeler igjen, hvis behov for å oppnå ønsket størrelse for lagring.

Tips og advarsler

  • Gjør hver fold løst å unngå et rot av bretter i din duk når du utfolde seg det igjen.