Hvordan å kaste en madrass dekselet

March 2

Hvordan å kaste en madrass dekselet

Madrass dekker, akkurat som utstyrt sengetøy, vanligvis har fire pocket verdenshjørnene. Dette gjør folding dem pent en forvirrende feat. Det er en teknikk for å sammenleggbar elementer med lommer, men så du ender opp med en foldet cover du kan lagre bort pent.

Instruksjoner

•Plasser madrassen dekker på flate ned så lommene er vendt oppover. Knip hjørner for å trekke dem ut og kjøre hånden ned sidepanelene å gjøre dem glatt. Fra hjørnet av dekselet på høyre side og flytter med sola, mentalt etiketten hjørnene A, B, C og D.

•Gi hjørnene A og B til et punkt like under lommene for hjørner D og C. lysbildet hjørne A til D lommen og hjørne B i C lommen så madrass dekselet ser ut som en mindre rektangel. Lommene må passe tett.

•Falsing høyre side av dekselet til venstre side og justerer kantene. Brett den nederste kanten av dekselet på den øverste kanten og justerer kantene.

•Gjenta trinn 4 helt til dekselet er så lite som du trenger det. Plass madrass dekselet i Lin skapet eller andre område før du trenger å bruke den igjen.