Hvordan å kalibrere en Aqua Rite Goldline Salt Generator

June 29

Hvordan å kalibrere en Aqua Rite Goldline Salt Generator

Aqua Rite Goldline Salt generatoren er en automatisk sanitær brukes i bassenger og boblebad. Enheten fungerer ved å konvertere salt til gratis klor, som bidrar til å drepe noen bakterier eller alger som danner i bassenget eller boblebadet vann levere. Når bakterier eller alger har blitt eliminert, endres klor deretter tilbake til salt. Enheten inneholder en elektrolytisk celle som stadig håndterer de kjemiske nivåene i vannet. Hvis elektrolytisk celle er skitten eller har en bygge av kalsium innskudd eller andre slags rusk fast til den, Aqua Rite enhet vil trolig feil. For å kalibrere Aqua Rite enheten, må skitne cellen rengjøres og så gjeninstallerer.

Instruksjoner

Slå av strømmen til Aqua Rite enheten, deretter åpne elektrolytisk celle dør og se hvis cellen er skitten. Hvis cellen har crusty eller eksentrisk innskudd på den, eller andre typer skitt eller rusk, fjerne cellen fra enheten og spray it med en hage høytrykksslangen fjerne rusk. Fjerne gjenstridige innskudd med en plastikk eller tre skraping verktøyet. Etter at cellen er rent, installere elektrolytisk celle i Aqua Rite enheten.

•Vri kraft igjen og la filteret pumpen å kjøre for et minutt eller så. Deretter flytter strømbryteren ned til "Off"-posisjonen og la enheten av i noen sekunder. Flytt bryteren tilbake opp til "Auto"-posisjonen. Hør for enheten å gjøre en å klikke lyd, som skulle skje i omtrent 15 sekunder etter bytte tilbake til "Auto" posisjon.

•Trykk på knappen "Diagnostiske" fem ganger på rad når systemet produserer klikkelyd. Systemet vil delta i tilbakestillings prosessen, og tallene på enhetens display lesing endres kontinuerlig til prosessen er fullført.

• Vent til tallene på systemets vise enhet stopp endre. Sjekk displayenheten for tallet vises. Hvis den konstante mengden vises nær det faktiske salt nivået av bassenget, flytte strømbryteren til innstillingen "Super Chlorinate" litt. Deretter Flytt bryteren tilbake ned igjen til innstillingen "Auto". Dette angir tallet som nye gjennomsnittlig salt lesing for bassenget bør hindre videre feil.

•Contact en lokal autorisert tjenesteleverandør for Aqua Rite hvis det siste nummeret på visningsenheten er mye lavere enn bassenget er faktisk salt. Hayward Pool Products på webstedet og klikker "Forhandler" øverst på siden. Angi postnummeret, så Velg en kjørelengde radius og basseng. Deretter velger "Produkt reparasjon eller Service" og velge et produkt fra listen for å få hjelp. Klikk på "Send"-knappen for å vise en liste over autoriserte tjenesteleverandører i ditt område. Kontakt en av disse tjenesteleverandørene for ytterligere assistanse.