Hvordan å justere varmt og kaldt vann i et badekar kranen

April 16

Badekar kranen har en justering for varmt og kaldt vann, kan du endre maksimal temperaturen i badekaret. Dette er viktig hvis du har barn og vil beskytte dem mot skålding. Det er også nyttig hvis du har en svakere varmtvannsberederen og må øke vanntemperaturer sesongen. For eksempel, om vinteren, når bakken vannet er kaldere, øke din temperaturen for en mer behagelig showering opplevelse.

Instruksjoner

•Fjern mindre knotten fra forsiden av kranen håndtere og fjerne base for knotten ved å skru ut den lille skruen foran den. Dette trinnet er bare for kraner som har en temperatur kontrollknappen, som er hva dette håndtaket kalles. Hvis kranen ikke har denne bryteren, Fjern håndtaket på kranen ved å ta retainer skruen ute av hånd base med en Allen fastnøkkel.

•Hold en beholder under kranen og sted en vanlig termometer i den. Slå på vannet ved å slå håndtaket eller rotere stammen på tappekran cartridge helt åpen mot varme indikatoren. Vent en minutt eller to til vannet er så varmt som det blir.

•Fjern termometeret fra beholderen, være forsiktig med å nå under vann, og lese temperaturen. Juster temperatur utdataene etter din Termometer leser. Hvis vannet er for varmt, slå over 110 grader Fahrenheit, posis mot kaldere innstillingen. Hvis vannet ikke er varm nok, Drei knotten mot innstillingen varmere. Varmere er vanligvis mot klokken og kaldere klokken på de fleste kraner. Se ekstern indikatorene eller dokumentasjonen for riktig vei å slå din knotten.

•Measure temperatur og justere ringe etter behov til temperaturen passer din smak.