Hvordan å jage ekorn bort

June 1

Hvordan å jage ekorn bort

Ekorn på eiendommen kan bli en plage. De kan komme på loftet, ta mat fra fugl mater eller grave opp gresset og planter. Ekorn er vanlig hvis du bor nær mange trær. Mens du ikke kan redusere ekornet befolkningen i nabolaget ditt, kan du bruke noen taktikk å jage disse Red din bolig.

Instruksjoner

Kjøp kjemikalier som trygt frastøte ekorn. Besøke et hjem og hage senter og spør om kjemikalier du kan riste eller spray på eiendommen din for å avskrekke og jage ekorn bort.

•Hold mat utilgjengelig. Ekorn vil hyppige yard hvis det er mat. Holde utenfor søppel i en søppel kasse med lokk for å avskrekke ekorn, og holde fuglebrett beliggenhet ikke lett tilgjengelig for ekorn. I stedet for å henge matere på et tre, henge dem fra en blomst krok festet til huset eller fra en lang stang vanligvis brukes til å henge blomster.

•Bruk et motion sensor vann sprinkleranlegg. Koble et vann sprinkleranlegg som bare spray vann når bevegelse i hagen din. Plutselig støy og aktivitet vil skremme ekorn bort.

•Sett en falsk ugle inne din gårdsplass. Ekorn er redd for ugler; sette en ugle statuen eller plast ugle i hagen din kan jage dem din bolig.