Hvordan å isolere rør i et loft

February 24

Hvordan å isolere rør i et loft

Vannrør installert i et loft, spesielt i et Uoppvarmet loft, er utsatt for frysing når temperaturene slippe. Vann frosset i rørene kan føre til rør bursting som vannet utvides. En gang de tette thaws, gallons av vann kan pumpe gjennom hullet og til loftet, forårsaker tusenvis av dollar verdt av skade. Du kan lett unngå disse skadene av isolerende din loftet rør med skum isolasjon.

Instruksjoner

•Measure lengden på rørene på loftet med et målebånd. Legg alle målene sammen for å få den totale lengden på skum isolasjon du trenger for rørene.

•Wrap målebåndet rundt rørene for å bestemme bredden. Gjør dette med noen rør av varierende diameter.

•Purchase riktig lengde på selvklebende skum pipe isolasjon i de riktige diameter. Denne typen rør isolasjon har en forhåndslagde kutt langs så du kan enkelt vikle den rundt røret. Det tetter deretter lukket når du fjerner tape dekselet. Det kommer i en 3/8-tommers tykkelse, men du kan velge tykkere isolasjon hvis du bor i et spesielt kaldt klima.

•Åpne lengden av røret isolasjonen langs forhåndslagde kutt, og vikle brikkene rundt riktig lengde og bredde av rør basert på tidligere målinger. Hvis ditt bøye, bruke en skarp kniv til å kutte isolasjon til riktig lengde. Hvis rørene møtes på vinkler, bruke en skarp kniv til mitra kantene eller kutte dem i vinkler slik de møter over rør felles.

•Sikker noen kjegleformede kantene med skum tape.

•Fjern båndet dekker tetningsmasse på røret isolasjon og kantene av isolasjon sammen for å skape segl.