Hvordan å isolere murstein

August 1

Hvordan å isolere murstein

Hvis du har en eldre hjemme, det er en god sjanse for en eller flere av utvendige vegger er murstein. Selv murstein kan se fin, er det en dårlig isolator. Varme vil overføre lett gjennom tynne murveggen og føre til noen veldig høye strømregninger. For å gjøre din murvegger mer energi effektiv, må du dekke dem med isolasjon. Isolasjonen vil dramatisk redusere din varmetap og føre til betydelige besparelser på strømregningen.

Instruksjoner

•Measure avstanden fra gulvet til taket og kutt nok 2 av 2 furring strimler for å dekke veggen med 2 fot mellomrom.

•Start i den ene enden av veggen og stå i 2-av-2 furring stripe opp fast til veggen. Bruke en hammer drill pre bore hull gjennom skogen og inn i murstein. Skru en konkret skrue gjennom furring stripen og i murveggen. Sikre stripen er nivå og feste det på flere steder til veggen, hold den på plass.

Sette inn en furring stripe hver 2 fot langs hele lengden av veggen.

•Nail 4-by-8-fots lengder 1-inch-thick folie-faced ark isolasjon furring strimler med 1 1/2-tommers taktekking spiker. Enkeltark som å tilpasse mindre deler av veggen. Dekk hele veggen med isolasjon og tape alle sømmer med folie tape.

•Installer gips over skum isolasjon. Bruk 2 til 2 1/2 tommers gips skruer å sikre gips til furring strimler. Tape, sand og male gips.

Tips og advarsler

  • Du må sannsynligvis endre alle tre trim på rommet. Dette gjelder spesielt hvis du har windows på veggen. Hvis du har alle stikkontakter på veggen, må du også installere boksen utvidelser for å gjøre dem flush bygget ut veggen.