Hvordan å isolere et Loft

December 31

En uisolert loft kan være glohet sommeren og iskalde vinteren. Dette ville være OK hvis du aldri brukt loft for levende plass; Når på loft plass blir et bosted, må du imidlertid isolere den for å hindre varme og kalde utveksling mellom innsiden og ut. Det finnes flere valg av isolasjon for gjør det selv hus, litt vanskeligere enn andre. Uansett dine valg, kan du forvente å isolere din loft i en dag eller mindre.

Instruksjoner

•Fjern noen løse materialer som gamle isolasjon eller støv, fra loft tak og gulv. Vakuum alle overmål støv og skitt fra hulrom mellom tak og gulvet innrammingen.

•Installer cellulose isolasjon i etasje av loft. Cellulose isolasjon, også kalt blåst isolasjon, består av resirkulert aviser. Det er distribuert av en elektrisk vifte som ligner et stort vakuum med en feed på toppen. Den har en 200 fot slange og en elektrisk eller gass-motor som blåser isolasjonen gjennom slangen og inn i området blir isolert. Har en hjelper feed isolasjon - det kommer i firkantet plast baller - til hyllen mens du betjene slangen. Du trenger å blåse isolasjon mellom gulvet innramming loft. Du kan stable den opp til toppen av rammer medlemmer, men gå ikke over.

•Installer glassfiber batt isolasjon i taket av loft. Hvis du velger glassfiber batt isolasjon, vil du kjøpe isolasjon i ruller som er 24 inches bredt - bredden på taket rammer avstand- og 8 fot lang. Velg en r-verdi (isolasjon tykkelse) som er tykke nok for innramming; Tak framing blir 2-av-6 eller 2-av-8 innramming, så du ville bruke R-19 for 2-av-6 og R-25 til 2-av-8 innramming.

Ruller har flere 8 føtter stykker som alle rullet, slutt-til - ende, i en roll. Rull ut isolasjon og legge den på en solid overflate for skjæring - du kanskje eller kanskje ikke trenger å kutte isolasjon; Det avhenger av lengden på området blir isolert. Med ansiktet av isolasjonen ned (papir opp), trykker isolasjon med en 2-ganger-4 og klipp isolasjon med en barberhøvel kniv.

•Sett glassfiber isolasjon i hulrom mellom tak framing glassfiber siden først og stift papir-flenser knyttet til papir ansiktet av isolasjon, til innramming. Fortsett å sette inn isolasjon til hele taket har blitt isolert.

•Insulate noe vanskelig å nå områder med spray skum isolasjon. Du kan kjøpe skum kan eller kit. Kit vil tillate deg å isolere større områder, mens kan kan du isolere mindre områder, for eksempel hull og sprekker mindre enn 6 inches. Spray skum isolasjon utvides, så du trenger bare å spray en 1 til 2 tommer tykk belegge inn alle hulrom.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en støvmaske og beskyttelsesbriller