Hvordan å isolere et loft med Spray isolasjon

March 8

Hvordan å isolere et loft med Spray isolasjon

Spray skum isolasjon brukes i bygninger, brygger, skip, tak og fly vinger. Den viktigste ingrediensen er skum som utvides etter tilværelse sprøytelakkerer på en overflate. Bruke en spray isolasjon for loftet vil holde den varm om vinteren og kjølig når temperaturen begynner å få varme. Spray skum er giftig og ofte bærer en livstidsgaranti, noe som gjør det til en foretrukne isolasjon løsning. Men dette er en svært arbeidsintensiv DIY oppgave, og dette må vurderes før du prøver å gjøre denne jobben selv.

Instruksjoner

•Fjern alle elementene fra loftet før. Dekk alle elementer du ikke kan flytte med plast ark.

•Practice på et testområde før dekker hele loftet med isolasjon. Bli vant til makten til sprededyse og hvor mye trykk du skal bruke. Også merke til at skummet ekspanderer til 100 ganger sitt første volum, så planlegge deretter.

•Spray skum jevnt mellom innramming stenderne på baksiden av utvendig kledning. La det utvide og arbeide seg inn i alle hull, skjemaet og angi.

•Shave bort noen skum som utvides forbi veggen studs, bruker en håndsag blad, hvis du skal være installere gips. Isolasjon skal flush med veggen slik at gips kan være installert på toppen.

Tips og advarsler

  • Les instruksjonene på etiketten av spray isolasjon og kjøpe nok bokser for området du vil isolere. Spray kan viser omtrentlig området det vil dekke.
  • Bruk alltid vernebriller og et ansikt maske respirator når spray skum.