Hvordan å isolere et loft i Texas

May 11

Hvordan å isolere et loft i Texas

I Texas er den viktigste grunnen til å bruke isolasjon å beskytte innsiden av et hus fra sprengningsarbeid varme. Inne Texas loft, kan varmen nå nesten 150 grader Fahrenheit. Disse varme temperaturer krever mye isolasjon å beskytte interiøret i huset fra varmen. Cellulose isolasjon foretrekkes for sin miljøvennlige materialer og dens evne til å passe inn i trange steder. Dette prosjektet er best gjort under kaldere måneder, med en venns hjelp. Hele prosjektet kan fullføres på en helg.

Instruksjoner

•Blow cellulose isolasjon på loftet med en isolasjon blåser. Start i hjørnet av loftet lengst fra loftet inngangen. Blåse isolasjon mellom taket sperrene til en dybde på seks inches, som vanligvis er om høyden på toppen av taket sperrene.

•Blow isolasjon over sperrene for en ekstra dybde av seks inches. Dette vil opprette en isolasjon vurdering av R-38. Ikke unngå sperrene, men blåse isolasjonen rett på toppen av dem for å hindre varme inn rundt sprekker mellom sperrene.

•Plasser et papir eller polyetylen damp barriere på alle isolasjon. Dette hindrer isolasjonen blir fuktig fra damp som oppfyller i isolasjonen, noe som fører til kondens. Våt isolasjon kan bli moldy og vil ikke utføre likeledes. Bruke reflekterende isolasjon tape for å holde plast over overflaten av isolasjonen.

•Kontroller isolasjonen nivåer hver årene. Isolasjonen vil bosette seg over tid og ekstra isolasjon skal legges til holde loftet isolert mellom R-30 og R-38. Mindre isolasjon gjør for mye varme inne i huset, forårsaker kjøling regninger å øke drastisk.

Tips og advarsler

  • Har en venn feed cellulose isolasjon i den blåser hopper som du blåse isolasjon på loftet. Dette forhindrer deg fra å måtte kjøre ned fra loftet når beholderen tømmes.
  • Installere isolasjon under tidlig vår, sen høst eller vinter. Ikke forsøk å installere isolasjon når temperaturen stiger over 80 gradene ºF. Du kan risikere heteslag arbeider i en dårlig ventilerte varme loftet. Også i andre årstider er det viktig å drikke rikelig med vann å bo hydrated.
  • Bruke arbeid hansker, en støvmaske og vernebriller med å beskytte dine øyne, hendene og munn fra støv og Splinter.