Hvordan å isolere et loft for lagring

September 17

Hvordan å isolere et loft for lagring

Loftet kan være en fantastisk lagringsanlegget hjemme for varer som kan Vær varme og kulde sykluser. Riktig isolerende loftet kan eliminere ekstreme svingninger, men det vil fortsatt være noen temperatursvingninger selv i de mest isolerte loft. I henhold til Energy Star guiden, bør anbefalte r-verdien være over R-30 eller tilsvarende 10-14 inches av isolasjon. I motsetning til andre hjem isolasjon prosjekter, kan isolasjon typer blandes for loft isolasjon.

Instruksjoner

Isolere et loft for lagring

•Determine må isolasjon på loftet. U.S. Department of Energy har et postnummer isolasjon Program der du kan angi ditt postnummer og relevante fakta om din hjem å fastslå den nødvendige mengden av isolasjon for hjem og loft (online på ornl.gov/~roofs/Zip/ZipHome.html). Dette er en utmerket start på prosjektet av isolerende loftet for lagring.

•Evaluate isolasjon på loftet. Hvis du har en eldre hjemme bygget før 1980, ifølge US Department of Energy, er det en 20 prosent sjanse at du ikke har nok isolasjon på loftet. Kontroller om taket bjelkene er synlig. Start med de videreutvikler vatt eller gulv isolasjon å dekke bjelkene. Fyll i det tomme rommet med løs fylle isolasjon.

•Ikke ikke overse loftet entryway. Hvis du bruker rullegardinmenyen trapper, kne-vegger eller en Luke, kan dette være den minste isolerte delen av loftet. Vurdere å installere isolasjon på undersiden av åpningen. For rullegardin trapper, kan du konstruere en boks som passer i åpningen av loftet døren ved å bruke stiv isolasjon styret. Måle åpningen av hullet og skjær fire stykker av isolasjon. Bruke duck tape på sidene og lysbildet boksen gjennom åpningen. Hvis du har en Luke åpning, dekker undersiden av luken med løs fylle isolasjon og sikre åpningen med weather-stripping for å unngå luftlekkasjer. Uansett hvilken du velger, sikre at terskelen er tett sikret.

•Se om tegn til fuktighet. Søk etter fuktige områder på loftet. Hvis du finner noen, se etter mold eller mugg. Du må løse fukt problemene før lagring noe på loftet, ellers fuktighet vil sive inn i lagring elementer. US Environmental Protection Agency råder at tilstrekkelig ventilasjon vil eliminere mye av fuktighet ansamling på loftet. Inspiser din loftet eksos, bjelkelaget vents og taket vents å sikre tilstrekkelig ventilasjon.