Hvordan å isolere et godt fryser

March 15

Forebygge skader å rør fra en frosset vann også er en av ansvar å få vann fra brønn i stedet for fra en kommunale vann-tjenesteleverandør. I kaldt vær, holde din fra fryser ved å følge noen enkle trinn og isolerende brønnen med elementer du har rundt huset.

Instruksjoner

•Measure lengden av metall rør kommer ut siden eller toppen av brønnen og inn vel pumpen. Skjær en gamle termisk teppe (eller gamle sweatshirt hvis du ikke har et termisk teppe) to ganger lengden av røret til bruk som isolasjon.

•Wrap termisk teppet eller gamle sweatshirt to ganger rundt rørene kommer fra brønnen i vel pumpen. Like dressing i lag bidrar til å isolere en person fra fryser, vil innpakning vannrør to lagene tykk bidra til å isolere vann godt fra frysing

•Wrap en del av varme tape hver 1 til 1 1/2 inches rundt røret. La 1 til 1 1/2 inches mellom hvert segment av tape. Varmen tape er tilgjengelig på mange jernvarehandlere, avløp forsyne butikkene og oppussing butikker.

•Plasser en liten bordlampe på footstool eller bruk en hengende nytte lys nær rør utendørs der det går fra i brønnen og inn i vel pumpen. Koble lyset til en utendørs skjøteledning fører til en stikkontakt nærmeste brønnen. Bruk lys til å sikre at temperaturen på vannet kommer fra brønnen til rørene forblir over frysepunktet. Slå på lyset på natten eller når temperaturen er på sitt kaldeste.

•I kveld før du går til sengs, la kranene i bad og kjøkken dryppende vann. Dette vil holde de varm og kald waterlines på vasker og badekar fryser.