Hvordan å isolere en utendørs rør

December 6

Hvordan å isolere en utendørs rør

Isolerende alle typer kanaler i ditt hjem er viktig å forhindre varmetap, som kan resultere i høyere enn normalt oppvarming regninger. Rør som går utenfor hjemmet krever enda mer isolasjon fordi den utsettes for ytre elementer, som kaldt vær og regn. Du kan isolere en utendørs rør med riktig forsyninger og noen moderat altmuligmann ferdigheter.

Instruksjoner

•Fjern gamle eller ødelagte kanaler isolasjon med kraftig kutte saks. Mange utenfor kanaler har feil type isolasjon på dem og er sannsynligvis ikke værbestandige.

•Scrape av noen gjenværende isolasjon bitene, lim eller tape rester med kitte kniven.

•Rengjør duct området med degreser og rene filler. Nye kanaler isolasjonen stikke ikke med mindre overflaten er ren.

Sette inn nye, folie-stil rør isolasjon, som kommer i ruller som er ulik lengde og bredde, og som har en folie på begge sider med luftlommer i mellom. R-verdien på folie-støttet duct isolasjon er vanligvis 6.5 eller høyere, noe som gjør det til et godt valg for utenfor kanaler.

•Start på en ende, og bryte folie-støttet duct isolasjonen rundt kanaler. Bruke overlappende wraps som du går fra den ene enden av røret til neste. Bruk metallbånd for å tette alle sømmene. Den har en klissete tilbake og er spesielt designet for rør tetting. Det tårer av rullen akkurat som ledningskanalbånd gjør.

•Skjære alle hjørne sømmer med kraftig kutte saks. Skjær dem i en 45 graders vinkel. Bruk metallbånd lukke cut skjøtene. Overlappe det kjegle sømmene litt å gjøre visse ingen lekkasjer oppstår.

•Installer kraftig plast plater over alle kanaler utsatt mer direkte for regn eller snø. Stift tunge plast sheeting veggene og bunnen av fremspring.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk ledningskanalbånd for å forsegle alle rør ledd. Det tørker ut og kan løsne, forårsaker luft lekker og økte energikostnader.