Hvordan å isolere en luftkjøling for vinteren

April 6

Hvordan å isolere en luftkjøling for vinteren

Samme vinduet klimaanlegg enhet som holder hjemmet kule gjennom sommeren kan la en del iskalde luften i hjemmet ditt om vinteren. Dette kan ikke bare gjøre ditt hjem trekkfulle, men også drastisk øke oppvarming regninger. Selv om fjerne vindu enheten og lagre den for vinteren er den ideelle løsningen, er dette vanligvis ikke mulig for enheter som er installert over bakkenivå. Isolerende vinduet klimaanlegg i høst, før du må aktivere din varme, kan bidra til å holde hjemmet ditt varmt og regningene lav.

Instruksjoner

•Rengjør vinduet air conditioner's filter etter fabrikanten retningene når du er klar til å slå av AC for året. La en hel Sommers verd av skitt sitte i enheten over vinteren kan betraktelig forkorte levetiden på at AC.

•Measure avstanden mellom bunnen av åpne vinduet og vindusposten. Skjær standard isolasjon til størrelse, og pakke den inn i rommet mellom enheten og vinduet hvis du ikke har filtypen stykker. Kontroller at isolasjon er sikkert og at ingen mangler.

•Gå utenfor og måle størrelsen på utvidelsen brikke på hver side av enheten hvis din luftkjøling har dem. filtypen vanligvis ligner et trekkspill og følger med de fleste nyere AC enheter for rask installasjon. Cut to stykker av isolasjon skum til denne størrelsen og plasser den over utvidelsen på hver side, sikre med duct tape. Utvidelser på de fleste AC Vindusenheter er laget av tynn plast og gjøre lite for å holde kald luft ut av hjemmet.

•Purchase et vindu aircondition dekker fra lokale maskinvaren eller oppussing butikken. Dekker er vanligvis solgt av størrelsen på klimaanlegget, selv om noen er-angitt. Kontroller at du vet hvilke type og luftkjøling du har før du kjøper en cover.

•Installer dekselet etter fabrikanten retningene. Dette er vanligvis enkel å installere, og de fleste bare skyve over utsiden av din klimaanlegg. Sikre dekselet vinduet, forsterker det med duct tape hvis nødvendig. For å unngå skade vindu enheten, aldri kjørt klimaanlegget med dekselet på plass.

•Hang isolert gardiner over vinduet der klimaanlegget ligger. Disse typer gardiner vanligvis har en termisk bakside, og bidra til å holde kald luft ut av hjemmet.