Hvordan å isolere en konkret kjelleren for å hindre Mold

March 25

Mange boliger har uferdige kjellere. Folk føler at kjelleren er en kald, fuktig rom som er en hyggelig område når det ikke lekker. Men kan en kjeller være verdifulle ekstra gulvplass når ferdig ut riktig. Det første trinnet til etterbehandling en kjeller er å vanntett det. Etter det, isolere plass å tørke det, hindre mugg og gammel, muggen lukt.

Instruksjoner

•Paint på en impregnering sealer på veggene i kjelleren. Dette vil hjelpe holde fuktighet fra gråt i kjelleren gjennom betongveggen. Gjøre dette nå siden du ikke vil kunne komme tilbake og gjøre det senere. Bruk en god kvalitet børste sσ du kan tvinge sealer i noen små sprekker og ledd, skaper en kontinuerlig membran på betong vegger. Mold trenger fuktighet for å vokse, så stopp fuktighet og du slutte mold.

•Frame i veggene i kjelleren. Arbeide i 8-fots deler. Måle høyden på kjelleren fra betong gulvet til bunnen av gulvet bjelke over. Ramme en vegg som er 1 3/4 tommers mindre enn den totale høyden av kjelleren. Bruk et spisst så for dette trinnet.

Sette inn en press-behandlet bunnplaten nederst på veggen. Utforme veggen studs ut på 16 inches på center. Legge til en 2-ganger-4 topplaten og spiker alt sammen som det er på bakken. Tåler veggen og nagle bunnplaten til betong gulv. Pass på at veggene er rett på bunnen. Bruk en kritt linje feste en rett linje på betong før stående veggen.

•Gjenta trinn 3 i hele omkretsen av kjelleren. Installere andre topplaten rundt i rommet slik at den overlapper den tilstøtende delen av muren. Toe-nail det på plass med en hammer og spiker. Du bør ha en 1/4-tommers gapet mellom topplaten og bunnen av gulvet bjelke over. Bruk tre mellomlegg gapet til nivå veggen og hold den på plass som du toe-nail topplaten å gulvet bjelke.

•Spray veggen hulrommet med en voksende skum isolasjon. Skum isolasjon tetter veggen, stoppe vann fra å trenge gjennom. I tillegg vil skum ikke holde vann, så mold ikke lykkes der. Skum kits er tilgjengelig til gjør det selv altmuligmann. Men er det billigere å ha en profesjonell gjøre dette trinnet.

•Staple et lag med plastikk damp barriere på indre av veggen. Dette bør være en kontinuerlig laget av plast. Uansett hvor du måtte kutte plast damp barriere, tape sømmene tilbake sammen. Veggen er isolert og har en damp barriere å holde rommet mold-fri. Legge til sheetrock eller noen andre veggen dekker du velger å fullføre kjelleren.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og en støvmaske når du arbeider med isolasjon,
  • Ha en langermet skjorte mens du installerer isolasjon.