Hvordan å isolere Attic sperrene med en strålende barriere

March 23

Utforme ideelle isolasjon for loftet innebærer vurdering av flere viktige faktorer, blant dem typen isolasjon bruksområder. Strålende barrierer er en type. De redusere energikostnader under de hotteste delene av sommeren ved å reflektere varmen tilbake til loftet i stedet for å la det sive inn i hjemmet. Som tilfellet er med alle isolasjonsmaterialer og teknikker, er strålende barrierer brukes på loftet sperrene bare effektiv hvis riktig installert.

Instruksjoner

•Les alle installasjon og sikkerhet instruksjoner før installasjonen. Du kan installere en strålende barriere på egen hånd, men oppmerksomhet på detaljer er viktig. Det kan være bedre å leie en profesjonell installatør siden det er svært enkelt å installere barrieren i en usikker eller ineffektiv måte.

•Drape strålende barriere materialet mellom loftet tak sperrer, reflekterende side ned, slik at det er 1 tomme luft plass mellom den strålende barrieren og takets. Stift materialet direkte til taket sperrene.

•Unngå installasjon en strålende barriere rett over toppen av loftet gulvet isolasjon. Ifølge US Department of Energy blir en strålende barriere installert direkte over toppen av loftet gulvet isolasjon en "damp barriere i feil plassering" samler støv og overlapping vanndamp mot isolasjon, akkord isolasjonens effektivitet.