Hvordan å installere vinduet terskel Molding

November 17

Hvordan å installere vinduet terskel Molding

Vinduskarmer har funksjonelle hensikten innramming i vinduet, men de er også dekorative. En fint stykke molding under bunnen terskel i vinduet kan kle den opp utrolig, og det er lett å installere i nye bygg eller ombygging. Når du velger molding, enten med andre molding i rommet eller finne noe som vil utfylle det. Siden molding ikke strukturelle, du trenger ikke å finne studs å henge det, men legge lim er alltid en god idé.

Instruksjoner

Trinnene

•Measure hvor din Vinduer fra under.

•Mark din molding at lengden, og deretter ta av en tomme. Merke som måling på din molding, angi molding på spisst boksen og kuttet til merke.

•Lay molding stykket på din arbeidsbenk. Med drill og pilot bit, borehull hver sjette inches langs ansiktet, i en vinkel som går fra en halv tommer fra toppen av molding og vinkel oppover i bunnen av terskel. Hvis din molding er mer enn to inches bredt, hull drill ekstra en halv-tommer fra bunnen av ansiktet, går rett gjennom skogen.

•Spread snekker er lim langs baksiden av molding. Trykk det på plass under terskel, forlate en halv tomme plass i begge ender. Hammer trimme neglene i den øverste raden i piloten hull, skrått oppover i bunnen av terskel. Stopper hamring like før den spiker hodet får til overflaten av tre, deretter bruke din negl for å slå det bare under veden overflaten. Gjenta for den nederste raden på negler, hvis den finnes, hamring rett inn i veggen.

•Caulk alle sømmer mellom molding og veggen, og molding og terskel. Gi caulk døgnet tørke.

•Tape av karm og molding fra veggen, og male hele terskel, molding og ramme montering.

Tips og advarsler

  • Middels - eller høyglans maling er generelt beste for vindusrammer og kanalene. Hvis din molding skal være farget og lakkert stedet malt, flekker det etter klipping stykket, men før henger den og Påfør et lag med lakk, deretter bruke andre strøk av lakk etter molding er hang.
  • Når du bruker øvelser, makt hjørner eller andre elektroverktøy, Bruk vernebriller.