Hvordan å installere vinduet sensorer for en trådløs innbruddsalarm

August 12

En vindu sensor utformet for å registrere en forstyrrelse når sin følgesvenn bildesensoren plate er ikke lenger å ta kontakt. Du kan installere vinduet sensorer for å brukes med en wireless Innbruddsalarmer uten behov for ekstra ledninger eller spesialverktøy. Et verktøy som er felles til de fleste hjem er alt som er nødvendig, sammen med tre skruer som kommer med vinduet sensoren når den kjøpes fra en jernvarehandel eller sikkerhet butikken leverandør.

Instruksjoner

•Decide på et vindu som skal beskyttes av vinduet sensoren. Skyv vinduet åpner halvveis. Fjern kompet papiret fra den ene siden av vinduet sensor sikkerhet plate. Hvis det er ikke støtte papir, overser du dette trinnet. Plass vinduet sensor sikkerhet platen mot nederkant i vinduet; Det kan være plassert hvor som helst langs hele nederkanten, men vanligvis plasseres på en av vinduets to nedre hjørner.

•Skyv platen mot nederkanten slik at limet på sin side tar holder. Hvis det er ingen lim, skru ut de tre skruene gjennom hullene i platen med Phillips-skrutrekker.

•Lukk vinduet. Tegne en vannrett linje mot kanten av vinduet der sikkerhet platen er plassert; Bruk en fett blyant for dette. Øke vinduet igjen. Fjern kompet papiret fra den ene siden av vinduet sikkerhet sensoren. Hvis det er ikke støtte papir, overser du dette trinnet.

•Plasser vinduet sikkerhet sensoren i vinduskarmen, mot linjen, slik at den sitter under platen på nederste kant av vinduet. Trykk ned på sensoren knytte limet på siden av sensoren til vinduskarmen. Hvis det er ingen lim, skru ut de tre skruene gjennom hullene i sensoren bruker Phillips-skrutrekker.

•Plasser en trådløs sender koblet til det trådløse nettverket som brukes av det wireless Innbruddsalarmer systemet mot veggen under vinduskarmen. Skruen senderen til veggen med tre skruene med en stjernetrekker. Hvis det er en selvklebende tilbake, Fjern kompet papiret og trykk senderen mot veggen i stedet for å skru den på.

•Sett pluggen på slutten av kabelen som er koblet til vinduet sikkerhet sensoren til input porten på senderen. Lukk vinduet, og skyv Valgbryter på senderen til "På" posisjon. Hvis det er ingen Valgbryter, trykk "On" på senderen i stedet.