Hvordan å installere vinduet behandlinger

May 9

Hvordan å installere vinduet behandlinger

Det er så mange typer vinduet behandlinger å velge mellom at de fleste huseiere vurdere valg å være den vanskeligste delen av jobben. Gardiner, gardiner, sheers, klut nyanser, romerske nyanser, mini-persienner og plantasjen vindusskodder alle ser attraktive og svare på behovet for personvern eller sjatteringen fra sterkt sollys. Når du har gjort beslutningen, snakke med selgeren og finne riktig maskinvare for installasjon av nye vinduet behandlinger. Du er nå klar til å få hammer og skrutrekker ut og fullføre jobben; Her er hvordan.

Instruksjoner

•Design vindu behandling. Tradisjonelle Vinduer har sheers, overdrapes og valences. I dag er vi mer uformelle, utformer våre vindusbehandling tilsvarer innredningen og å gjøre det vi trenger for vinduet. Øverste etasje leiligheten har sannsynligvis lite behov for privatliv, men et vindu som vender på ettermiddagen trenger gardiner som motstå varme og lys. Et sett med blinds, kan en overdrape over et kjøkkenvasken bestå bare av swag eller valence. Velg vinduet behandlinger basert på dine preferanser og livsstil.

•Få riktig maskinvare. Pleated gardiner krever pinner for hengende på traversering stenger. Et system av trinser og tau åpner og lukker gardiner. Husk å kjøpe traversering stenger som er tungt nok for gardiner eller lettere for sheers. Tabbed draperier bør henges på dekorative stenger og gardiner med lommer som samler på café stenger. Alle disse stengene kommer med maskinvare for å henge dem fra en vegg eller i et vindusrammen. Du kan også kjøpe sett av stenger hvis sheers, gardiner og valence bruker samme hengende system. Hvis de ikke passer inn i et vindu eller du trenger mer forlengelsen, er maskinvare tilgjengelig for dette, også.

•Spot det akkurat. Bruke Drapers regler. Henge gardiner fra toppen av vinduskarmen eller taket bare under bunnen på vinduskarmen eller på gulvet. Figur på en gardin bredde en og en halv ganger bredden på vinduet for unpleated gardiner eller forheng så samler som ser riktig og vinduet behandling dekker vinduet helt. Mark monteringshullene og kontroller at "fall", eller avstanden til gulvet er like før du begynner å bore eller installere monteringsutstyr.

•Sett det riktig. Kontinental stenger, blindene og visse andre typer stenger har små bokser som åpner på én side eller på toppen for å godta endene av stenger. Andre systemer bruker klipp som stenger kan være gled inn. Skodder kreve unike maskinvare og samme oppmerksomhet til utjevning som du bruker når henger en dør. Maskinvare vanligvis kommer med instruksjoner. Hvis du har spørsmål, spør din draperi eller hjem butikken selger å forklare hvordan du bruker til monteringsdelene. Hvis du er montering klipp på Wallboard AS i stedet for tre, må du bruke veggen ankere for å sikre skruene. Se etter nivå før avslutning gardiner eller forheng på maskinvare. Tie-backs skal være montert tredjedel ned gardin eller to tredjedeler ned for formelle, full lengde gardiner.

Tips og advarsler

  • Henge blindene i vinduskarmer mulig - maskinvaren er utformet for dette og de er mer effektive når kanten av blinde møter vinduskarmen.
  • Støtte lange stenger tilstrekkelig, installere støtte braketter ikke lenger enn 45 inches hverandre. Hvis du henger en draperi, støtter sette tettere sammen. Støtte maskinvaren er tilgjengelig der vinduet behandling maskinvare er solgt.
  • La forheng og gardiner henge rett for en dag eller så når nye eller bare tilbake fra rengjøringsmidler før draping eller trekke dem stengt. På denne måten noen rynker rette ut og vindu behandlinger lære å falle eller "drapere" riktig.