Hvordan å installere selv skapet systemer

March 24

Installerer en skap ofte tar tid og forberedelse. For et skap system å fungere på sitt beste må være godt designet. nøkkelen til hvor godt systemet fungerer er å forstå hva som må lagres. Klargjøring omfatter fjerning av alt i skapet, deretter sortering og forkaster eldre plagg. Skapet er klar for renovering.

Instruksjoner

•Fjern alt fra skapet, inkludert eksisterende hyller, skap stenger, kroker eller andre elementer. Bruke en hammer og snuse bar. Bruke en sparkel til å fylle i noen hull med spackle. Sortere plagg i forskjellige kategorier. Hvis skapet var overfylte, prøv å redusere mengden ting du kommer tilbake til skapet med 25 prosent.

Kast slitt, shabby eller feil størrelse klær og sko. Plass de resterende elementene fra skapet området så de forblir rene mens du arbeider.

•Measure hele skapet bruke et målebånd. Merk de nøyaktige etikettmålene skapplass på et stykke millimeterpapir for 1/4-tommers, med en skala på 1/4-tommers lik 1 fot. Kjøpe en produkt utvalg guide fra butikken eller online kilde som viser alle tilgjengelige systemet alternativene, funksjonene, dimensjoner og maskinvare. Bestemme kravene skap ved å undersøke elementene du vil returnere til skapet.

•Velg skap fra produktet først og noter hvor cabinetry plasseres, og velg deretter plasseringen av og høyden på stenger, og noen uttrekkbart kurver eller andre beholdere du vil bruke. Trekke på skapet plan der hvert av disse elementene vil passe; elementene (inkludert nødvendig maskinvare) på siden av papiret slik at du vet hva du skal kjøpe.

•Rework design til du er fornøyd med det ferdige systemet du vil installere. Ta din papir, målebånd og rette kant inn i skapet og trekke systemet på veggene med en blyant. Dette vil gi deg en virkelige følelse for hvordan ting passer, og det vil gi deg en mulighet til å gjøre ytterligere justeringer hvis noe ikke fungerer. Fullføre listen design og deler.

•Lay plast sheeting etasje skapet. Tape av noen trim som du ikke ønsker å male. Maling på innsiden av skapet med en maling pensel, roller og roller skuff. Du trenger kanskje flere strøk med maling hvis skapet ikke har blitt malt i lang tid. Tillat 4 timer mellom strøk og 24 timer for malingen tørke helt.

•Monter vannrett hengende stripen som er standard for de fleste wire-stil skap arrangør systemer solgt i store hjem butikker. Det er vanligvis en 2-tommers med 4-tommers stud bak gips på toppen av skapet. Hengende stripen er montert på denne stud, gjennom gips. Bruk en drill pre bore din skruehullene. Skru hengende stripen til veggen med skruer og en makt skrutrekker.

•Hang din loddrett støtter regjering støtter i henhold til tegningen. Dette systemet er helt justerbare, med hengende stripe på toppen bærer lasten. Når du er sikker på at de loddrette er i de riktige stedene, bruk et nivå og skru bunnen av støtte til veggen. Skruene er ikke laste peiling, de bare holde støtte fra å flytte rundt.

•Sett hyllen braketter etter glidende brakettene til vertikal støtte. Trim bredden på alle hyller med bolt-cutters og dekke de skarpe endene med plast endestykkene som følger med maskinvarepakken. Fortsett å legge til hyllene, stenger eller andre funksjoner som passer din design. De fleste elementene i denne typen system klipp eller snapper sammen lett.

Tips og advarsler

  • Nytt feste skapet er en mulighet til å bruke nye kleshengere, plagg bag dekker, plast binger og andre organisere verktøy for å forbedre visningen skapet og funksjoner. Når Prøv å inkludere en full lengde speil på et sted hvor det er lett å bruke. Avslutt skapet med kroker og små holdere for elementer som belter som kan lett falle i gulvet.