Hvordan å installere selv et basseng gjerde

June 24

Huseiere med bassenger bør være klar over risikoen sikkerhet. Sjokkerende over et basseng eller bruker feil kjemikalier kan gjøre vannet usikre for bading. Bassenget seg også besitter en sikkerhet fare for barn kunne svømme. Det tar bare øyeblikk for en forebygges tragedie å utfolde seg. For å sikre bassenget, kan du installere en pool sikkerhet gjerde selv i dag.

Instruksjoner

•Measure plass rundt bassenget og Kjøp riktig mengde fekting. Fekting er vanligvis solgt i paneler. Når du har fått riktig, begynne installasjon.

•Stage gjerde rundt bassenget ved å legge det 3 til 5 fot fra kantene av å få en visuell veiledning for installasjon. Husk å la et gap for porten er installert.

•Erect sikkerhet gjerde paneler en om gangen og merke cleats, eller føtter, som fest til bassengkanten, ved å bruke markøren for boring referansepunkt. Det vil være minst to cleats eller føtter for hver gjerdet panel, med tre-fire hull for å holde skruer.

•Sett på vernebriller og en støvmaske. Sett inn litt mur i en drill og pilot borehull i de markerte områdene der cleats vil feste i bassenget er konkrete dekk. Slipp plast ankere til hver pilothull senere. du må hammer i ankere med gummihammer.

•Sett gjerdet paneler på plass, justere cleats over pilot hullene. Fest beholde skruer inn cleats med skruen pistol. Når alle paneler er festet til pool dekk, henge gjerde porten ifølge produsentens monteringsanvisning.