Hvordan å installere selv en Inground basseng

June 25

Hvordan å installere selv en Inground basseng

En i bakken bassenget kan være en drøm for et hus. Sammen med verdien til hjemmet ditt, kan en i bakken pool være et sted å samle, leke og slappe av for hele familien. Selv installere din i bakken bassenget kan spare deg for en betydelig mengde penger og kan oppnås ved å kjøpe en pool kit. Mens erfarne DIYers kan føle seg komfortable leie en skid loader å grave hull for et mindre basseng selv, begynn med et profesjonelt utgravde hull for en større pool.

Instruksjoner

•Installer prefabrikert veggene i bassenget i henhold til instruksjonene fra produsenten i området som har blitt gravd. Veggene er vanligvis installert med en skiftenøkkel med muttere og bolter i settet. Montere og fest veggen klammeparentesene med bolter der panelene møtes. Maskinvaren for klammeparentesene bli panelene sammen med klammeparentesene som strekker seg bak veggen av bassenget.

•Mix 6 til 7 yards av betong og installere i en 6-tommers laget bak bassenget veggen å sette bukseseler og gir Pools bunntekst.

•Kople bassenget til basseng pumpe og viker med tidsplanen 40 PVC-rør, ifølge instruksjonene fra produsenten. Du kan også velge å bruke en skimmer og automatisk renere som også krever tilkobling med PVC pipe. PVC-rør kan kjøpes på en lokal jernvarehandel hvis det ikke er inkludert i pakken.

•Jevnt eventuelle hindringer fra gulvet i bassenget med en spade og klasse gulvet i bassenget til dypet som er angitt i bassenget kit instruksjoner. Komprimere jord glatt med en sabotasje.

•Spread i en blanding av fuktig portland sement, sand og vermikulitt som fungerer som bassenget base. Presis proporsjonene av hver varierer avhengig av klimaet og størrelsen på bassenget. En konkret spade brukes til å spre blandingen til en med 2-tommers lag. Bruke en sparkel utjevne betongen og et basseng-nivå for å sikre at gulvet nivå og glatt.

•Legg bassenget duken når gulvet er glatt. Duken er bare spredt ut i bassenget for å passe bassenget design. Når duken er på plass, feste kanten på kanten av bassenget for å sikre kanten av duken. Posisjon en butikk vac slange for å få alle luft ut som er fanget mellom duken og bassenget vegg og gulv - vakuum bør trekke rutefly til strukturen i bassenget uten noen rynker. Stoppe vakuum og gjøre justeringer hvis rynker vises.

•Backfill, med et hjul gravhaug og spade, området rundt nå eksisterende bassenget. Avslutt bassenget ved å opprette en gangvei, dekk eller landskapsarbeid.

Tips og advarsler

  • Svømmebasseng design bør avhenge av størrelsen og formen på puljen du kjøper. Ta hensyn stigningstallet til din hage, plasseringen av trær og trafikkmønstre når beslutter hvor å installere bassenget. Bassenget bør være i et nivå område klar av trær. Tegne grunnleggende omrisset av bassenget med et målebånd ifølge Pools dimensjoner og merke det med en kritt linje.
  • Gjelde for alle tillatelser som kreves før du starter byggingen. Enkelte jurisdiksjoner avgjøre hva tillater, om noen, vil være nødvendig; Unnlatelse av å riktig forskning lovlighet å installere bassenget kan imidlertid være resulterer i kostbare bøter.