Hvordan å installere en Neo vinkel dusj Pan duken

October 7

En neo vinkel dusj pan liner ligger under fliser og betong sengen i dusjområdet. Formålet med denne liner er å hindre vannet fra å skade gulvet under duken hvis det siver gjennom flisen i dusjen, eller gjennom dusjen panorere selv. Installere en av disse liners krever bare noen grunnleggende teknikker. Det er en lignende prosess for å installere en vanlig firkantet dusj pan duken. Du vil plassere duken litt annerledes fordi det er en neo vinkel dusj, men. Hvis du kan mestre denne oppgaven, kan du installere nesten alle typer dusj pan duken.

Instruksjoner

•Lay pan duken over dusj alkove så hele området er dekket av duken.

•Trim duken langs to sider av hjørnet av dusjkabinett, slik det går opp veggen om en fot, dekker et område som er litt høyere enn i dusjen fortauskanten, hvis det er en fortauskant. Hvis ikke, kontroller at duken går opp veggen minst 6 inches. Klippe duken med en barberhøvel for best resultat.

•Tack duken på plass med en stifting gun og stifter, eller tack spiker og hammer.

•Flatten duken langs basen og trekke det tilbake over stolpen for neo vinkel shower for hånd. Trim langs kantene på neo vinkelen med en barberhøvel så liner foldene over neo vinkelen helt. Tuck og fold duken under seg som nødvendig for å imøtekomme for vinkelen på dusjen.

•Staple eller tack spikre duken på plass som du tuck og fold. Holde duken når du sikre det på plass.