Hvordan å inspisere en rømningsvei

September 20

Hvordan å inspisere en rømningsvei

De fleste folk innser ikke at en rømningsvei må kontrolleres minst hvert femte år for å kontrollere fluktens strukturell integritet. Du kan håpe at brann ikke oppstår i hjemmet; men hvis den gjør det, må du din rømningsvei skal lyd for dem søker sikkerhet. Det finnes lover i de fleste jurisdiksjoner som gjør at din rømningsvei overholder brannen koden i din kommune.

Instruksjoner

•Kontroller brannen unnslippe ofte, spesielt hvis det er gamle. Kontroller at treads er festet skikkelig og ikke mislykkes under vekten av noen bruker rømningsvei. Ofte vil en sensor direkte at noen eller alle treads erstattes, spesielt hvis de er laget av tre og er utsatt for gnager dyr. Hvis de er laget av metall, og de er ikke rustne, kan sensor kreve at det legges ekstra sveiser eller bolter.

•Kontroller hvor din rømningsvei er festet til bakken. Hvis din tre eller metall rømningsvei settes i betong, se om det er noen erosjon av betong. eller hvis noen hvis betong-arbeidet er kompromittert, erstatte den. Noen brann rømming er flush til bakken. Du bør erstatte bjelker som holde rømningsvei jevn hvis de er rustne, gnagde av dyr eller været-slitt.

•Hold din rømningsvei malt for å hindre rust hvis den er laget av metall. Hvis den er laget av tre, vil male det holde din rømningsvei fra råtnende, en vanlig foreteelse med eldre strukturer.

•Kontroller at din rømningsvei er fast på veggene i huset. Ekstremvær forårsaker det å ekspandere og kontrakten, som kan oppstå på den kommer fra veggene.

•Kontroller en avtale med en registrert ingeniør eller andre profesjonelle hvis du velger ikke å gjøre inspeksjon selv. Hvis vedkommende finner at din rømningsvei overholder standarder fastsatt av fellesskapet, vil han utstede en inspeksjon sertifikat som arkiveres med din. Hvis problemer med din rømningsvei, vil inspektøren utstede en rapport som fastsetter brudd og måter de kan korrigeres. Inspektøren også gir deg bilder som viser de brudd.